Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Οταν γαυγίζουν τα κομματόσκυλα

Στου κρεμασμένου το τσαρδί δεν μιλάνε για σκοινί

Διαβάστε τα κατορθώματα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ και το αποτέλεσμα για τις  Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας μετά από εκατοντάδες απεργίες και διαδηλώσεις. Τα αμορτισέρ του συστήματος κατάφεραν να διαλύσουν τους Έλληνες εργαζομένους μετά τις βόλτες στο σύνταγμα και την πασαρέλα με τα σημαιάκια.

 Η ερμηνευτική εγκύκλιος για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας προβλέπει:

* Από τις 12.11.2012 εργοδότες και επιχειρήσεις που δεν δεσμεύονται από ισχύουσες συμβάσεις κλαδικές - επαγγελματικές - επιχειρησιακές "δύνανται" να συνεχίσουν ή όχι την καταβολή του επιδόματος γάμου.

* Από τις 12.11.2012 αίρεται η καθολικότητα και η επεκτασιμότητα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Οι εργοδότες δεσμεύονται μόνο για τις συμβάσεις που θα υπογραφούν από τις 12.11.12 και μόνο εφόσον είναι μέλη των εργοδοτικών οργανώσεων (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ) που συνομολογούν με τη ΓΣΕΕ συλλογική σύμβαση.

* Για τις επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί πριν το Μνημόνιο 3 ο εργοδότης δεσμεύεται από το περιεχόμενό τους, εάν είναι μέλος των εργοδοτικών οργανώσεων.

* Για τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ Μνημονίου 2 και Μνημονίου 3 και οι εργοδότες δεν είναι μέλη εργοδοτικών οργανώσεων, οι μισθολογικοί όροι των επιχειρησιακών συμβάσεων μπορούν να προσαρμοστούν στις τελευταίες προβλέψεις. Με άλλα λόγια, ο εργοδότης, που είναι σχεδόν παντοδύναμος σε επίπεδο επιχείρησης, μπορεί να "προσαρμόσει", δηλαδή να ανατρέψει μισθολογικά, την προηγούμενη συμφωνία.

Τραγικό! Όλο το Σύνταγμα ουρλιάζει 
"ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ"

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------