Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αυτήν την αριστερά έχουμε στην Ελλάδα

Σκληρή μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 15χρονη Μυρτώ, τρεις και πλέον μήνες μετά την κτηνώδη επίθεση που δέχθηκε από τον λαθροέποικο ισλαμιστή τέρας πακιστανός  ο 21χρονος Ahmed Waqas στην Πάρο. Όπως ανέφερε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, είναι αμφίβολο εάν θα συνέλθει ποτέ.

Ο κ. Γιάννης Παπαδομιχελάκης δήλωσε στον «Τύπο της Κυριακής», πως η κόρη του «το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ανοίγει τα μάτια. Αλλά δεν έχει συνείδηση».

Η Μυρτώ έχει μεταφερθεί από το «Αττικό Νοσοκομείο» στο «Υγεία», με σκοπό να βρεθεί έπειτα σε κέντρο αποκατάστασης αν και δυστυχώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επανέλθει ποτέ.



Για να μην υπάρξει ρατσισμός , τον "δασκάλεψαν οι προστάτες τους τι να πει" ότι πήγε μόνο να κλέψει , είναι οι ίδιοι που ενώ η μητέρα του παιδιού φώναζε για έγκλημα ,προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ήταν ατύχημα  Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία για την αριστερά όταν το θύμα είναι Έλληνας.  Αυτήν την αριστερά έχουμε στην Ελλάδα , να την χαίρονται όσοι την υποστηρίζουν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------