Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΑΠΙΛΑ, Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

«Μόνο μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό είχε πραγματοποιηθεί αθρόα πολιτογράφηση αλλοδαπών (χορήγηση ιθαγένειας) χωρίς εξατομικευμένη κρίση, αλλά βάση γενικών αρχών που προσδιορίστηκαν με νόμο».

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν από την Ολομέλεια του ΣτΕ διατάξεις του νόμου Ραγκούση που αφορούν στην απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς πολίτες.

Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο, οι προϋποθέσεις του νόμου αυτού (που είναι σε ισχύ) δηλαδή, πενταετής παραμονή στην Ελλάδα, εξαετής φοίτηση σε σχολείο όταν πρόκειται για ανήλικα και απουσία ποινικής καταδίκης, κρίθηκαν ότι είναι τυπικές και όχι ουσιαστικές για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας.

Με βάση αυτές τις προϋποθέσεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές, αντισυνταγματική κρίθηκε και η ρύθμιση που έδωσε δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όσους αλλοδαπούς απέκτησαν την ιθαγένεια με το συγκεκριμένο τρόπο.

Δυστυχώς η απόφαση του Δικαστηρίου δεν έχει αναδρομική ισχύ, δεν αφορά τους λαθροεισβολείς εκείνους που απέκτησαν την ιθαγένεια με το νόμο Ραγκούση ούτε επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, στις οποίες ψήφισαν λαθροαλλοδαποί που είχαν αποκτήσει την ιθαγένεια με βάση το νόμο Ραγκούση.
Έτσι χρησιμοποιούνται οι λαθρο-αλλοδαποί  
για να αλώσουν τα έθνη! 
Για την Ελλάδα, ο θεός να βάλει το χέρι του.
Θα τιμωρηθεί ποτέ κανένας
για την ζημιά που προκάλεσε
στο Ελληνικό κράτος και στον Ελληνικό λαό

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------