Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

13ος διαγωνισμός γραφιστικής και εικονογράφησης

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης είναι ένας θεσμός που ως σκοπό του έχει την προβολή και την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας των χώρων της γραφιστικής, της εικονογράφησης και του διαδραστικού design, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Τα Ε.Β.Γ.Ε. είναι η διοργάνωση που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας. Με τη δημιουργία ενός ιστορικού αρχείου αλλά και τον καθορισμό των ποιοτικών προτύπων που αναπόφευκτα ένας τέτοιος θεσμός καθιερώνει, τα Ε.Β.Γ.Ε., στα 13 χρόνια της λειτουργίας τους, έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, αλλά και στην εδραίωση και προβολή του χώρου, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ο 13ος διαγωνισμός έργων γραφιστικής και εικονογράφησης με τον τίτλο Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης 2014, τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Επικοινωνιακού Σχεδιασμού (ICOGRADA) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.
Ή υποβολή συμμετοχών για την 13η διοργάνωση των ΕΒΓΕ έχει ως καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου του 2014.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλλει έως και τρία έργα του χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Υπενθυμίζουμε ότι τα ταμειακός εντάξει μέλη της Ένωσης δικαιούνται να υποβάλλουν δωρεάν έως και τέσσερις συμμετοχές στο διαγωνισμό.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.ebge.gr

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------