Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο” και στα χνάρια του νόθου ΚΚΕ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
Να πάει το ΠΑΜΕ, οι ταξηκές δυνάμεις. η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων και όλα τα άλλα συντρόφια να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους μισθούς και τις συμβάσεις των εργαζομένων του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, οι μαχητές της δημοκρατίας, των ΜΚΟ και του πολυπολιτισμικού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ  αφήνουν απλήρωτους τους Έλληνες εργαζομένους και δυστυχούν την Ελληνική λαϊκή οικογένεια.

Τσίπρας ή βαρβαρότητα;;;
Κλαίει  ο κόσμος και οι Έλληνες εργάτες με τον κομμουνιστή επαναστάτη Σύριζα.
Παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του ακόμα και στον ραδιοφωνικό σταθμό του  “Στο Κόκκινο” ενώ οι καθυστερήσεις πληρωμών είναι πάγια τακτική!

Είναι υποκριτικό και άθλιο! να προσπερνάς το γεγονός ότι τα περισσότερα ΜΜΕ και το Διαδίκτυο το αποσιωπούν όταν με ευκολία καταγγέλλουν τον οποιονδήποτε.

 Θα τονίσουμε ότι πρέπει να τελειώνει αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ απέναντι στους εργαζόμενους τους που αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία του κλάδου σε αγωνιστική ετοιμότητα και επιφυλακή. Απαιτείται να υπάρξει άμεσα αγωνιστική  απάντηση στην αντεργατική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Σωματείο Λιθογράφων και η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου, σαν έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης να βρεθούν δίπλα μέχρι και το τέλος στους εργαζομένους του ΡΣ “Στο Κόκκινο” . Λέμε τώρα εμείς

«Η συσπείρωση και η ενότητα γύρω από το σωματείο που έχουν πετύχει οι εργαζόμενοι, είναι σημαντικό όπλο στην κλιμάκωση του αγώνα για να σπάσουν την εργοδοτική άρνηση και αδιαλλαξία να επιβάλλουν το δίκιο τους», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου
Ο αγώνας των συναδέλφων του ΡΣ στο “Στο Κόκκινο” είναι και δικός μας αγώνας.
Είναι ανάγκη όμως και όλοι οι συνάδελφοι του  ΡΣ στο “Στο Κόκκινο” να καταλάβουν ποιος είναι μαζί τους και ποιος τους πολεμάει και να πάψουν να έχουν ελπίδες ότι θα λυθούν τα προβλήματά τους έτσι απλά.

Η πείρα του εργατικού κινήματος, έχει δείξει πως για να αποσπάσουμε την όποια κατάκτηση πρέπει να υπάρχει μαζική οργάνωση της πάλης από όλο τον κλάδο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει απάντηση από όλα τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν
 Η ταξική αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------