Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Αυτοί είναι οι νταβατζήδες ή λαϊκή κυριαρχία ή ραντεβού με την ιστορία λαμόγια

Αυτήν τη χώρα  την λεηλάτησαν, και την εκμεταλλεύτηκαν μέσα από τα συνδικαληστικά σωματεία που έστησαν οι κομματικοί συνδικαληστές μαζί με τα αφεντικά τους!!!
Συνδικαληστές ή κομματόσκυλα; άνθρωποι χωρίς ΚΑΜΜΙΑ κατάρτιση, χωρίς προσόντα, χωρίς πιστοποιητικά, χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση.

 Άνθρωποι που δεν είχαν εργασθεί ποτέ, με γνώσεις επιπέδου Δημοτικού Σχολείου, φιγουράριζαν στη καρέκλα κάποιου σωματείου ή κάποιας ομοσπονδίας και μάλιστα τράβαγαν και...αναμνηστικές φωτογραφίες με ...πούρα για να μοιάζουν στον Gegevara και άλλες τέτοιες γελοιότητες.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας όπως η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, η ΙΖΟΛΑ, η ΧΡΩΠΕΙ , τα ναυπηγεία ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ , τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ και δεκάδες άλλες κατακλύζονται ακριβώς από τέτοιας υποστάθμης συνδικαληστές.

Όλες οι ΔΕΚΟ, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΤΑ, ο ΟΣΕ, ο ΗΣΑΠ, ο ΗΛΠΑΠ, όλες χωρίς καμιά εξαίρεση, δέχονται τους ποταμούς των αφιονισμένων συνδικαληστών που μέχρι χθες ήταν μόνιμοι κάτοικοι των κομματικών γραφείων, βυθισμένοι στην αέναη τεμπελιά τους, βρίζοντας τον "γαμ.!.μένο Ελληνικό λαό που δεν τους έδινε την ψήφο του..." και το κατεστημένο.

Με μόνο όπλο την κομματική τους υποταγή, ακόμη και σήμερα όλοι οι μεγαλοσυνδικαληστές, οι βολεμένοι, ακόμα και στο Δημόσιο λοιδορούν των Ελληνικό λαό που τους έτρεφε για δεκαετίες ολόκληρες αγοράζοντας ακόμα και τα κουπόνια τους ευαγγελίζονται μόνο την σωτηρία των σάπιων κομμάτων τους και της καρέκλας τους!!!

Αυτοί είναι οι πραγματική νταβατζήδες.!. Αυτοί που δεν δούλεψαν ποτέ τους , αυτοί έβγαλαν εκατομμύρια σαν πρόεδροι πχ της ΟΤΟΕ του ΟΤΕ, του ΟΣΕ, του ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ καθισμένοι στην γραφειάρα τους με το A/C το καλοκαίρι και το καλοριφέρ το χειμώνα να τηλεφωνούν στους υπουργούς προσπαθώντας να βολέψουν το σόι τους.

Αυτοί που προδίδοντας τον εργάτη έγιναν ακόμα και βουλευτές με την ψήφο του εργάτη..

Ξεκινήστε λοιπόν την κάθαρση από τους Συνδικαληστές! ελέγξτε τις περιουσίες τους ακόμα και των παιδιών τους, τους γαμπρούς τους, τις γυναίκες τους, τους συγγενείς τους και τα τσιράκια τους ,.

Ξεκινήστε την κάθαρση από τους ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ που εκβιάζουν το κοινωνικό σύνολο και καταστρέφουν μια μια τις Ελληνικές επιχειρήσεις και την λαϊκή οικογένεια.

  Τα κόμματα και ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα 
έχουν ένα κοινό σημείο, είναι και τα δύο επιδοτούμενα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------