Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

H πλήρης ισλαμοποίηση της χώρας μας

Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος εντός επικρατείας, πέραν των ορίων της Θράκης, όπου η Συνθήκη της Λωζάνης ορίζει σαφώς ότι μουσουλμανικό τέμενος κατασκευάζεται μόνον εκεί όπου υπάρχει μειονότητα, δηλαδή στην Θράκη, σημαίνει αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια αυτή. 


Θα μιλάμε δηλαδή για νόμιμη, αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα στην Αττική ή οπουδήποτε αλλού. Αυτομάτως και υποχρεωτικά, η Πολιτεία αναγνωρίζει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, παρά την θέληση του ελληνικού λαού και οι οποίοι εξακολουθούν και μένουν εδώ παράνομα.

 Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου. Δηλαδή με αυτό τον τρόπο θα έχουμε ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς.

Εκ των πραγμάτων η περιοχή του τεμένους ως λατρευτικού χώρου και βάσει διεθνούς δικαίου, αποτελεί χώρο ασύλου για όλες τις παράνομες πράξεις.

Πρόκειται δηλαδή για καταφύγιο ισλαμιστών, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εθνική ασφάλεια και για την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος στην Αττική θα ανοίξει δρόμος χωρίς επιστροφή, για δημιουργία τζαμιών και τεμενών σε όλες τις περιοχές των δήμων Αττικής και όλης της χώρας. Θα μιλάμε δηλ. για μουσουλμανικές μειονότητες σε όλη την επικράτεια.

Το σημαντικότερο είναι πως το ζήτημα δεν αγγίζει μόνο την περιοχή του Βοτανικού, έχει εθνικές διαστάσεις και απασχολεί όλους τους Έλληνες πολίτες.

Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον εποικισμό της Ελλάδος από τους ισλαμιστές και εγκαθιδρύουμε το μουσουλμανικό τόξο στην Ελλάδα.




 400 χρόνια πολεμούσαν οι Έλληνες για να διώξουν τα τζαμιά από την χώρα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------