Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Δεν πρέπει κανείς να δει τους άθλιους των Αθηνών και πάσης Ελλάδος δίπλα στα μεγάλα γκαλά των ψευτό δημοσιογράφων και των συνδικαληστών

Δεν είναι έτσι, γιατί δεν το είπε η τηλεόραση.
 Όλοι οι Έλληνες ζουν σε ρυθμούς πολέμου και το ξέρουν. Οι παροχές από το κράτος είναι μηδενικές ο Έλληνας πλέον δεν έχει τίποτα κι είναι όλα εχθρικά.

Κανείς δεν νοιάζεται αν θα ζήσει ή θα πεθάνει αυτός και τα παιδιά του, κι όμως του ζητάνε να πληρώσει και το ρεύμα, και τα χαράτσια, και τα δάνεια και τους φόρους και τον απειλούν συνέχεια.

Δεν υπάρχει πόλεμος.
Η ιστορία επιτυχίας και PRIDE; των ανθελληνικών κομμάτων, που τα στηρίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαληστές γίνεται παράλληλα με τη σφαγή χιλιάδων Ελλήνων και δεν θεωρείται έγκλημα πολέμου.

Δεν υπάρχει κατοχή φωνάζουν. Είναι λόγια ανεύθυνων πολιτών που δεν βλέπουν τη μάχη που δίνει η κυβέρνηση να καταφέρει να διασώσει.... τις τράπεζες....τα λεφτά των τοκογλύφων. Τη μάχη που δίνει με τους εμπόρους που θα πουλήσει τη πραμάτεια της στο μεγάλο παζάρι γεμίζοντας την Ελλάδα τζαμιά και λαθρομετανάστες για να αντικαταστήσει τον ντόπιο πληθυσμό.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------