Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Η ΕΣΗΕΑ ξαναφόρεσε την μασέλα!!! και τριζει τα δόντια στην Φωτηνή

Ανακοίνωση
του Εποπτικού Οργάνου Δεοντολογίας
της ΕΣΗΕΑ
Αρ. πρωτ. 226 / 14.07.14
Η ιδιότητα του μέλους της ΕΣΗΕΑ, γίνεται μόνο με αίτηση του ενδιαφερομένου, εφόσον πληροί τις καταστατικές προϋποθέσεις. Επίσης, με αντίστοιχη αίτηση μπορεί ο οποιοσδήποτε να αποχωρήσει.
Εφόσον λοιπόν κάποιος εξακολουθεί να παραμένει μέλος της Ένωσης, όπως ισχύει για όλους τους συναδέλφους, υπάγεται και στις καταστατικές διατάξεις που καθορίζουν τις υποχρεώσεις του.


Τις τελευταίες ημέρες βουλευτής - μέλος της ΕΣΗΕΑ, με επιστολές προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες κ.λ.π., καθώς και πομπώδεις ανακοινώσεις, διαμαρτύρεται επειδή, όπως προβλέπεται, εκλήθη, από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο να καταθέσει και την δική της άποψη, σε έγκληση που είχε υποβληθεί, μεταξύ άλλων, και για την ίδια. Και καταγγέλλει το Πειθαρχικό Συμβούλιο για παραβίαση του Συντάγματος, των Νόμων κ.λ.π.

Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας, αποδοκιμάζει τέτοιες αντικαταστατικές συμπεριφορές, που επιχειρούν να εκθέσουν τα όργανα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ αλλά και την ίδια την Ένωση.

Το Καταστατικό ισχύει για όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε πρόσθετη ιδιότητα. Και αυτό θεωρείται αυτονόητο από τα μέλη της ΕΣΗΕΑ, που έχουν βουλευτική, υπουργική ή άλλη ιδιότητα, τα οποία, με υπευθυνότητα, ανταποκρίνονται στην όποια διαδικασία.

Η κυρία βουλευτής, που θεωρεί ότι, κατ’ εξαίρεση, για την ίδια δεν ισχύει το Καταστατικό, επειδή απέκτησε την βουλευτική ιδιότητα, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ως μέλος της Ενώσεως οφείλει, όπως όλοι, να τηρεί τις καταστατικές υποχρεώσεις της. Άλλως, αντί να επιλέγει τους άσκοπους εντυπωσιασμούς, να υποβάλει αίτηση για αποχώρησή της από την Ένωση.

Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας 
της ΕΣΗΕΑ
------------------------------------------------
Δεν τολμούν στην ΕΣΗΕΑ να γράψουν 
ούτε το όνομα της βουλευτή 
για την οποία βγάλανε την ανακοίνωση 
Καταστρέψατε τα πάντα 
οδηγήσατε στην ανεργία 
χιλιάδες συναδέλφους
έάν τολμάτε 
κάντε εκλογές στην Ένωση
Δείτε στο βιντεο τις αποφάσεις τους 
και τις ανακοινώσεις τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------