Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚ στην Σκύρο «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 11 χρονών!

Το προηγούμενο Σάββατο στην Σκύρο, ένας 40χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 11 χρονών!
Το ανήλικο κοριτσάκι, μέσα στην αθωότητά του, έκανε το «λάθος» να επισκεφθεί το κατάστημα, της συζύγου του δράστη, για να παίξει με τα παιδιά τους. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία ο 40χρονος Πακιστανός να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του!

 Έτσι, αφού ξεμονάχιασε την 11χρονη σε κάποιο γραφείο, άρχισε να της χαϊδεύει τα γεννητικά όργανα, αλλά –ευτυχώς- το κοριτσάκι κατάφερε να του ξεφύγει και να πάει τρέχοντας στους γονείς του. 

Μόλις οι γονείς έμαθαν τα καθέκαστα πήγαν στον Αστυνομικό Σταθμό της Σκύρου και υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή (!!!) και εκδικάστηκε την Παρασκευή, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.  


Προσέξτε! Πήγε για πλημμέλημα κι όχι για κακούργημα!!! Αυτά μόνο στην πολυπολιτισμική… αντιρατσιστική μνημονιακή Μπανανία το σημερινό ελλαδιστάν συμβαίνουν!

Ο Πακιστανός αρνήθηκε φυσικά τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως πλησίασε πράγματι την 11χρονη γιατί την μπέρδεψε με την κόρη του (!!!) και –προφανώς καλά δασκαλεμένος από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»- αποκάλεσε τους γονείς της μικρής «ρατσιστές»!

Εν τέλει, μπροστά στον κίνδυνο της λαϊκής κατακραυγής, το δικαστήριο διέταξε την προσωρινή κράτηση του και ανέθεσε την υπόθεση στον Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί.

Στο Πακιστάν, γι’ αυτή την πράξη θα τον κρεμούσαν ανάποδα. 
Στην πολυπολιτισμική Ελλάδα  θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------