Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Μαύρα είναι τα μαντάτα από το Φάληρο

Μαύρα είναι τα οικονομικά… μαντάτα στο Φάληρο, αφού ο ραδιοτηλεοπτικός όμιλος του Γιάννη Αλαφούζου χρειάζεται επειγόντως οικονομική ενίσχυση από τον Ελληνικό λαό;;;;;.

Οι ζημίες μετά από φόρους για τις Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις ανέρχονται για το 2013 στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών στα 31 εκατομμύρια ευρώ και το σύνολο των υποχρεώσεων στα 86 εκατομμύρια ευρώ, από τις οποίες τα 31 εκατομμύρια ευρώ είναι σε βραχυπρόθεσμα δάνεια.

Η μητρική εταιρεία του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΚΑΪ έχει ζημίες μετά από φόρους στα 1,3 εκατ. ευρώ και κύκλο εργασιών ύψους 4,3 εκατ. ευρώ.

Ο ελεγκτής στην έκθεσή του για το 2013, όπως αναφέρεται και για το 2012, λέει ότι «οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις της εταιρείας Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις είναι μεγαλύτερες από το κυκλοφορούν ενεργητικό».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------