Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Αριστεροί χαβαλέδες, χρεώνουν ξανά των Ελληνικό λαό για να βολέψουν τα τσιράκια τους στην ΕΡΤ

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου σκοπεύει η κυβέρνηση να καταθέσει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το σχέδιο νόμου προβλέπει επαναπρόσληψη των απολυμένων του Ιουνίου του 2013, εφόσον αυτοί το επιθυμούν, και καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού από την επαναλειτουργία.
Παράλληλα, το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δήλωσε πως εξετάζεται μικρή αύξηση του ανταποδοτικού τέλους.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι ο νόμος «ρυθμίζει επαρκώς το νέο εργασιακό πλαίσιο, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις επίλυσης των δικαστηριακών εκκρεμοτήτων, με σεβασμό στον πολύμηνο αγώνα των απολυμένων, ταυτόχρονα όμως χωρίς ρεβανσισμούς προς τους εργαζόμενους που νομίμως εργάζονται στο σημερινό φορέα».

Επίσης, δημιουργείται το αναγκαίο πλαίσιο επίλυσης των ζητημάτων διαδοχής, αλλά και ελέγχου των οικονομικών στοιχείων και πεπραγμένων με σκοπό την εύρυθμη και ταυτόχρονα εξορθολογισμένη λειτουργία της ΕΡΤ.

Ακόμη προβλέπεται ένα απαραίτητο ετήσιο πλαίσιο ανασυγκρότησης, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επιλυθούν συνολικώς τα ζητήματα διοίκησης, λειτουργίας, οργάνωσης του προσωπικού και εκπομπής του προγράμματος.

 Παππάς: «Αύξηση του ανταποδοτικού τέλους για να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ»
Την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους προκειμένου να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, προανήγγειλε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ όπου θα προβλέπετε μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

«Ξεκινάμε την ΕΡΤ από μηδενική βάση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.
Σύμφωνα με τον υπουργό, προτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν όσοι απολύθηκαν από την παλιά ΕΡΤ, ενώ διευκρίνισε ότι το όνομα θα παραμείνει ΕΡΤ και θα λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη, στη μορφή που είχε δηλαδή πριν την αντικατάστασή της από τη «ΝΕΡΙΤ».

Ώρεεεεεεεεεε γλέντια.....

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------