Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Η κοινωνία του θεάματος, για να προστατεύσει τους αριστερούλιδες των κατακτητών μας έχει την μοναδική δυνατότητα να προβάλει μια αντεστραμμένη πραγματικότητα, η οποία έχει ως βάση τη αποπροσανατολιστική σκοπιμότητα..

Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, η δανειακή σύμβαση θα ονομάζεται πλέον «Μαριγούλα» και η επιτροπή της Τρόικα «οι τρεις Σωματοφύλακες», αλλά στο υποσυνείδητο του Λαού με την βοήθεια τον δημοσιογράφων και των συνδικαληστών θα έχει μείνει ότι αυτή η κομμουνιστική επαναστατική κυβέρνηση αγωνίστηκε, διαπραγματεύθηκε και έφερε αλλαγές.

Η «κοινωνική επανάσταση» δεν πρόκειται να έρθει από τους βολεμένους στο δημόσιο αριστερούς, τα κομματόσκυλα, τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα και από την Πλατεία Εξαρχείων.


Ανοιχτός σε κάθε είδους συνεργασία με το κλεφτοΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο προσωπικά, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με όσα δήλωσε κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου!


Συνεπώς, καθίσταται ξεκάθαρο πλέον πως οι μεγαλόστομες διακηρύξεις Σύριζα για το υποτιθέμενο «τέλος των Μνημονίων», υπήρξαν ένα επιτυχημένο τρικ εξαπάτησης για μια ακόμη φορά του Ελληνικού Λαού κατά την προεκλογική περίοδο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------