Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Συντρόφια, όλοι θα βολευτήτε και στην ΕΡΤ

Τα πορίσματα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για τη σπατάλη στην ΕΡΤ που παραδόθηκαν στον τότε υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού δημοσιεύτηκαν στα “Νέα” από την Πόπη Διαμαντάκου.

Πέραν από τις προσωπικές απόψεις των αρθρογράφων για τα συμβαίνοντα στο Ραδιομέγαρο, υπάρχουν και τα ντοκουμέντα, τα οποία όμως δεν θέλει κανείς να τα διαβάσει.

Την άμεση πληρωμή των οφειλομένων στους εργαζόμενους της ΕΡΤ (υπερωρίες, αμοιβές Κυριακών κλπ) και την κατάργηση της διαβόητης ΚΥΑ του Κεδίκογλου, που έκοψε μέχρι και 40 % τους μισθούς, ώστε να αποκατασταθούν οι ΣΣΕ και στα δημόσια ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠΕ, δημοτικοί ρ/σ, ΓΓ Ενημέρωσης), ζήτησε από τους συναρμόδιους υπουργούς Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Π. Σκουρλέτη και Δ. Στρατούλη ο εκπρόσωπος της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων ( ΚΕΔ) Δημ. Τσαλαπάτης, την Παρασκευή στη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΣΗΕΑ με την ηγεσία του υπουργείου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------