Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Δεν γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ το ποινικό μητρώο των λαθρομεταναστών!

Ένας από τους δύο συλληφθέντες για την δολοφονία του Βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο είχε συλληφθεί στην Κένυα το 2010, όπως ανακοίνωσε σήμερα το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο 28χρονος Μάικλ Αντεμπολάτζο είχε τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία της Κένυας.

Η βρετονική εφημερίδα «Sunday Times» δημοσιεύει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της φωτογραφία η οποία, απεικονίζει τον δλοφόνο Αντεμπολάτζο στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε δικαστήριο της Κένυας μαζί με άλλους που, σύμφωνα με τα κενυατικά μέσα ενημέρωσης, κατηγορούνταν ότι επεδίωξαν να εκπαιδευτούν με την ένοπλη οργάνωση αλ Σαμπάαμπ, η οποία συνδέεται με την αλ Κάιντα και δρα στην Σομαλία. 



«Κοράνι»
ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΔΑΡΕΜΑ» Μετάφρ. Μίνας Ζωγράφου – Μεραναίου
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο
Η ΑΓΕΛΑΔΑ
 
(εδάφια 75 από 286)

166. « Οι άπιστοι μοιάζουν μ’ εκείνον που ακούει τον ήχο της φωνής δίχως να καταλαβαίνει τίποτα. Κουφοί, βουβοί και τυφλοί, δεν έχουν καθόλου μυαλό! (επειδή δεν ασπάζονται τον Ισλαμισμό)».
 
170. « Αγόρασαν την πλάνη (τον μη-Ισλαμισμό) για αλήθεια και τα μαρτύρια (ως ποινή επειδή δεν ασπάστηκαν τον Ισλαμισμό) αντί για τη συγγνώμη. Ποια θα είναι η αγωνία τους, ανάμεσα στις φλόγες !».
 
186. « Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας στον πόλεμο που γίνεται για τη θρησκεία…..».
 
187. « Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν. Ο κίνδυνος ν’ αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος απ’ το φόνο. Μην τους πολεμάτε καθόλου κοντά στο τέμενος Χαράμ, εκτός αν σας προκαλέσουν. Αν σας επιτεθούν, κολυμπήστε μέσα στο αίμα τους. Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστάτε στους άπιστους».
 
189. « Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας ώσπου να μην έχετε πια να φοβάστε τον πειρασμό και ώσπου να αποκατασταθεί η Θεία Λατρεία (δηλ. το Ισλάμ). Κάθε εχθρότητα να καταπαύσει εναντίον εκείνων που θα εγκαταλείψουν τα είδωλα (δηλ. τις άλλες Λατρείες ή Θρησκείες). Το μίσος σας θα πρέπει να ανάβει μόνον εναντίον των διεστραμμένων (δηλ. των άπιστων)».
 
190. « Αν σας επιτεθούν κατά τη διάρκεια των ιερών μηνών και στους άγονους τόπους, τιμωρείστε τους με την ποινή της ανταπόδοσης. Παραβιάστε απέναντί τους, τους νόμους αν δεν τους τήρησαν απέναντί σας. Φοβηθείτε τον Αλλάχ. Να θυμάστε πως είναι μαζί με εκείνους που τον φοβούνται».

220. « Μην παντρεύεστε τις ειδωλολάτρισσες, ώσπου να αποκτήσουν την πίστη σας. Μια πιστή σκλάβα αξίζει περισσότερο από μια ελεύθερη άπιστη γυναίκα, κι όταν ακόμα αυτή θα σας άρεσε περισσότερο. Μη δίνετε τα κορίτσια σας στους ειδωλολάτρες, ώσπου να ασπασθούν την πίστη σας. Η πιστή σκλάβα αξίζει περισσότερο από μια άπιστη, κι αν ακόμη αυτή θα σας είναι περισσότερο αξιαγάπητη».
221. « Οι άπιστοι σας καλούν στο πυρ κι ο Αλλάχ σας ανοίγει τον παράδεισο….».
 
223. « Οι γυναίκες σας είναι το χωράφι σας. Καλλιεργείστε το όσες φορές σας αρέσει…».
 
228. « …Οι γυναίκες πρέπει να συμπεριφέρονται με την πρέπουσα κοσμιότητα και οι σύζυγοι έχουν απέναντί τους την υπεροχή. 
lapidacion

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3Ο
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΡΑΝ
(ΜΕΚΚΑ- εδάφια 68 από 200)
3. « Εκείνοι που θα αρνηθούν τη θεία διδασκαλία (δηλ. τον Ισλαμισμό), μόνον τα βασανιστήρια θα πρέπει να περιμένουν. Ο Αλλάχ είναι ισχυρός και η εκδίκηση βρίσκεται μέσα στα χέρια του». 
 
(Δηλ. «πως τολμάει όλος ο μη Ισλαμικός κόσμος να μην ασπάζονται το Ισλάμ»; Για τιμωρία θα εξολοθρευτούν από τον Αλλάχ, δηλ. από τους Ισλαμιστές Μάρτυρες Μαχητές του).
 
8. « Οι άπιστοι δεν θάχουν κανένα όφελος κι απ’ τα πλούτη τους κι απ’ τα παιδιά τους, στον Αλλάχ. Θα καταφαγωθούν από τις φλόγες».

27. « Ποτέ σας μην παίρνετε για προστάτες τους άπιστους, εκτός αν αναγκαστείτε από το φόβο. Η οργή του Αλλάχ θα πρέπει να σας κάνει να τρέμετε. Σ’ αυτόν θα ξαναγυρίσετε».
(Άρα, ποτέ σας μην ενσωματωθείτε σε μη ισλαμική κοινωνία. Ποτέ σας μην δώσετε όρκο πίστης σε ξένη μη ισλαμική σημαία και Σύνταγμα. Κι αν το κάνετε, κάντε το μόνο υποκρινόμενοι. Να είστε έτοιμοι να προδώσετε αυτήν την ψεύτικη πατρίδα σας στο πρώτο κάλεσμα του Ισλάμ).
 
49. « Θα τιμωρήσω αυστηρά τους απίστους και σ’ αυτόν και στον άλλον κόσμο. Και δεν θάχουν να περιμένουν καμιά βοήθεια».
 
83. « Οι αποστάτες (του Ισλάμ), που ολοένα θα αυξάνει η αδικία τους, δεν έχουν να ελπίζουν καμιά συγγνώμη. Η κατάρα είναι ο κλήρος τους».
(Δηλαδή, Φετφάς (εντολή) εκτέλεσής τους).

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------