Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Έλληνες προσέχετε τα παιδιά σας, 26χρονος Αφγανός τέρας στη Μυτιλήνη

Την Τετάρτη 01-07-2015 το βράδυ, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης κοντά στη Θερμή, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 26 ετών, ο οποίος κατηγορείται κατά περίπτωση, για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε εις βάρος του, τις βραδινές ώρες της Τρίτης, ο 26χρονος Αφγανός ο οποίος διαμένει "νόμιμα" στη χώρα επιτέθηκε και ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας μία 17χρονη Ελληνίδα με πρόθεση να την βιάσει και τη θώπευσε σε σημείο του σώματός της. Επίσης, ο δράστης έκανε ασελγείς χειρονομίες, σε βάρος ακόμη μίας 17χρονης.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», και να φροντίσουν να τον… γνωρίσουν στις γυναίκες, τις κόρες και τις αδερφές τους, μπας και γλιτώσουν τα παιδιά του κοσμάκη!


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------