Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

η νοοτροπια της "πρωτης φορας αριστερα". Νομενκλατούρα και καθεστωτισμός.

Ο μελλοντικός πολιτικός ερευνητής θα καταγράψει την Ιστορία της "ελληνικής" Αριστεράς υπό τον πιασάρικο τίτλο "από τον Άρη στον Φλαμπουράρη".

 

Ο μέντορας του Τσιπρα Φλαμπουραρης, διαβεβαιώνει ότι δεν έχει μετοχές στην εταιρεία που πήρε δημόσιο έργο ύψους 3,9 εκ. ευρώ, ενω είναι ο βασικός μέτοχος με ποσοστό 50,01%. Όπως πολύ καλά ξέρει ο ίδιος και το ξέρει ο κόσμος όλος... δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση μετοχών με ιδιωτικό συμφωνητικό όταν η...
εταιρεία συναλλάσσεται με το δημόσιο.

Ο εφοπλιστής Θανασης Μαρτίνος του οποίου το όνομα βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ, «φιλοξενούσε» τον Τσίπρα στη βίλα του στο Σούνιο!

Δίνουν εγγυητική επιστολή 900.000.000 εκατ.(!) στη Εurobank EFG του Λατση, όπου σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης, αυτή οφείλει να καταβληθεί από το Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή από τους Έλληνες φορολογουμένους !

Διώκεται ένας άτυχος φωτορεπόρτερ και η 7χρονη κορη του, επειδή κάποιος τον υπέδειξε ως τον «δράστη» που τόλμησε να φωτογραφίσει την σύζυγο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Περιστερα, μέσα στο ιδιωτικό όπου πηγαίνει το παιδί της,με ετησιο κοστος 16.000 παρακαλω!

 Αποτέλεσμα εικόνας για Διώκεται

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------