Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Δεν τολμούμε να πούμε αυτά που σκεπτόμαστε, γι’ αυτό είναι ώρα να πούμε τις «δύσκολες» αλήθειες!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσοντοκάναλα
Θυμάμαι την Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ που είπε στον Κασιδιάρη ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω... τελικά ο Συριζα μας επανέφερε ολοταχώς στο 1453 και στην εκ νέου εισβολή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και αυτή τη φορά χωρίς καν αντίσταση..... 

 

Ακούω και ακούω παντού σε όλα τα τσοντοκάναλα τους δημοσιογράφους, πολιτικάντηδες και λοιπούς συνδαιτυμόνες, πως η κυβέρνηση δεν πήρε όσο ήταν καιρός τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει την τεράστια εισβολή των λαθραίων, ούτε προετοίμασε στην ώρα τους τους απαραίτητους χώρους υποδοχής και καταγραφής Hot Spots κλπ κλπ και γιαυτό τώρα ζούμε αυτό το χάος!!

Πρόκειται περί πραγματικών ηλιθίων τελικού σταδίου. Όσες προετοιμασίες και να κάνεις, όσους χώρους φιλοξενίας και καταγραφής να φτιάξεις, εάν δεν πάρεις αποτρεπτικά μέτρα, κάποια στιγμή όλοι οι χώροι φιλοξενίας και καταγραφής θα πλημμυρίσουν από λαθραίους και κατ' επέκταση όλη η χώρα. Χωρίς μέτρα αποτροπής και μόνο, όλα τα άλλα λειτουργούν ως πρόσκληση.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσοντοκάναλα
Ε αυτό το πολύ απλό, δεν μπορούν να το καταλάβουν οι μαλάκες αυτοί... Η αλήθεια είναι φυσικά εντελώς διαφορετική. Κανείς δημοσιογράφος και κανείς πολιτικάντης δεν ψάχνει για μία σωστή αντιμετώπιση και επίλυση του μέγιστου εθνικού αυτού ζητήματος.

Φοβούνται να αντιμετωπίσουν το ζήτημα κατάματα, μη τυχόν και χαρακτηριστούν ως ρατσιστές φασίστες και ακροδεξιοί, απλά επιθυμούν τον αφανισμό του τόπου. Μάλιστα κατηγορούν και την Αυστρία και άλλες σοβαρές χώρες που κλείνουν τα σύνορά τους, πως κάτι τέτοιο αποτελεί παραβίαση των Αρχών και Αξιών της Ευρώπης και πως πρόκειται για ακροδεξιές, ρατσιστικές και φασιστικές πρακτικές!!!!

Δηλαδή οι Ευρωπαϊκές Αρχές και Αξίες σημαίνουν πως πρέπει και αυτοί οι λαοί να μετατρέψουν τις χώρες τους σε μπουρδέλο όπως την μετατρέψαμε εμείς...!!!!!! Εμείς βλέπετε με το εντελώς ξέφραγο μπουρδέλο είμαστε οι έξυπνοι φιλάνθρωποι και όλοι οι άλλοι στην Ευρώπη που θέλουν κλειστά σύνορα για να μην γίνουν και αυτοί μπουρδέλο, είναι οι νεοναζί ηλίθιοι....

Εντωμεταξύ σε όλα τα τσοντοκάναλα παρουσιάζουν λαθραίους που τους ρωτάνε οι "ρεπόρτερς" των τσοντοκάναλων στα αγγλικά που θέλουν να πάνε και όλοι τους απαντούνε "Μακεντόνια".... και οι "ρεπόρτερς" με τη σειρά τους λένε, ναι "Μακεντόνια".

Μετά γυρίζουν προς την κάμερα και μεταφράζουν πως θέλουν να πάνε στα Σκόπια..... Και δεν βρέθηκε ούτε ένας ρεπόρτερ ή παρουσιαστής στα τσοντοκάναλα να τους πει πως δεν λέγεται Μακεντόνια αλλά Σκόπια ή έστω να εκφράσει μία δυσφορία για την ονομασία που χρησιμοποιούν οι λαθραίοι για τη Μαλακεδονία.... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!


Σε μια χώρα όπου τα πάντα κινούνταν στους ρυθμούς της μεταπολίτευσης, μιας κλεπτοκρατικής, κρατικοδίαιτης - παρασιτικής νοοτροπίας που διαπότιζε την κοινωνία απ' άκρου σ' άκρον, η εξαίρεση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος από τον «κανόνα», απλούστατα ήταν αδύνατη.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Δανεια καναλιων







Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------