Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Πρόοδος και ανθρώπινα δικαιώματα. Οταν θέλει ο αριστερός, σκάβει και πιο κάτω από τον πάτο.


ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ, 
ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ"....

Κοτζιάς: Τον προηγούμενο χρόνο για τους πρόσφυγες έχουμε δαπανήσει περί τα 2.000.000.000 δισεκατομμύρια ευρώ, είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων και το ασφαλιστικό.

Για 135 εκατ. έκοψαν τις συντάξεις, 300 εκατ. πούλησαν το λιμάνι του Πειραιά και για 400 τον αστέρα της Βουλιαγμένης!!!!

Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κοτζιάς ..., προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.

Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για τους "πρόσφυγες" και ότι οι Έλληνες πληρώνουν με το αίμα τους και με το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών, την σίτιση, στέγαση κλπ των μεταναστών.

Δημοσιογράφος: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;

Κοτζιάς: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2.000.000.000 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------