Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Έχουμε καταστρέψει και τους αγέννητους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δανεια καναλιων589 άτομα καθημερινά χάνουν την εργασία τους σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ 
 
Στο 1.065.337 άτομα ανήλθαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο του 2016, καθώς σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ αυξήθηκαν κατά 17.676 άτομα (2,09%) 589 άτομα καθημερινά στην ανεργία.

Εξ αυτών, το 51% βρίσκεται εκτός της αγοράς εργασίας για διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών. Μεταξύ των δύο φύλων, το 60% των εγγεγραμμένων ανέργων είναι γυναίκες και το 40% άνδρες.


 Όταν άλλες χώρες προοδεύουν η Ελλάδα θα χάνεται, κολλημένη στην ιστορία της και στο κομματικό της κράτος. Είμαστε ένα μπάχαλο, ένα έθνος ανάδελφο που θα γίνεται περίγελος όλων γιατί δεν μπορεί να σταθεί μόνο στα πόδια του. Τρώει και διώχνει τα παιδιά της, καταστρέφει ακόμα και τους αγέννητους και απλά μηρυκάζει τις αρχαίες δόξες της ελπίζοντας ότι η αρχαία ιστορία της θα την σώσει από τις ορδές των βαρβάρων..

Δεν έχουμε πλέον να κάνουμε μόνο με την οικονομία απλά που μπορεί να πάρουμε ένα δάνειο, να κόψουμε τις συντάξεις και να καθαρίσουμε. Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πατρίδα μας.

Έφεραν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κατάργησαν τα σύνορα, βάζουν την Τουρκία να πατήσει πόδι και να διεκδικήσει ξανά γκρίζες ζώνες, θα κλείσουν τα σύνορα προς τον βορά Σκόπια, Βουλγαρία και ο Τσίπρας θα μας κουνάει το δάκτυλο και θα μας θυμίζει πόσες φορές νίκησε στις εκλογές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δανεια καναλιων
Η δόλια η πατρίδα απορεί πώς χάθηκε ο πόλεμος χωρίς μία ντουφεκιά να πέσει. Η Ελλάδα πουλήθηκε στο σκλαβοπάζαρο της ανατολής και της Ευρώπης, δώρο στον Αχμέτ.

Πολιτικός της προκοπής δεν φαίνεται πουθενά, όλοι σιωπούν και εκλιπαρούν να μην χαθούν την ίδια στιγμή που έχουμε 2.000.000 άνεργους και διώχνουμε την Ελληνική νεολαία στα ξένα.
 


 Ας το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους, έχουμε μια χώρα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κινείται σε τεντωμένο σκοινί και από κάτω βρίσκονται τα πυράνχας και τα παζάρια της ανατολής.

O εποικισμός της Eλλάδας ειναι εθνοκάθαρση ή γενοκτονία των Ελλήνων;
Η κατάσταση είναι οριακή: Το προσφυγικό δεν πάει καθόλου καλά κι ενώ εμείς περιμένουμε το Νόμπελ για τις γιαγιάδες της Μυτιλήνης κάποιοι ετοιμάζονται να κλείσουν τα βόρεια σύνορα. Και την ίδια στιγμή το ΝΑΤΟ μαζί με Τούρκους, σουλατσάρουν με τις ευλογίες μας, ανενόχλητοι στο Αιγαίο.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------