Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Έλληνα, σου πήραν ακόμη και το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου. Διώξανε τα παιδιά σου στο εξωτερικό. Τι δεν καταλαβαίνεις

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί είχαν προωθηθεί τόσο πολύ από το 2005, οι αγοροπωλησίες ακινήτων. Αυτή η «μόδα», όταν τερματίστηκε, άφησε στους εργολάβους περίπου 340.000 απούλητα καινούργια ακίνητα και εκατοντάδες χιλιάδες, αγορασμένα και μη χρησιμοποιούμενα διαμερίσματα και μονοκατοικίες στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Ήδη έχουν αρχίσει ΜΚΟ να ψάχνουν για ενοικίαση άδεια σπίτια.
Όλα αυτά τα ακίνητα, που δεν χρησιμοποιούνται από τους ιδιοκτήτες τους και που παραμένουν άδεια, αργά ή γρήγορα, θα επιταχτούν, σε αναγκαστική ενοικίαση, ή και χωρίς ενοικίαση (χωρίς αντίτιμο), για να μείνουν εκατομμύρια μεταναστών που θα έρθουν από τις μουσουλμανικές χώρες. Βεβαίως μετά εάν υπάρξουν οικονομικά προβλήματα, δεν θα τολμήσει κανείς να κάνει έξωση σε έναν "κακόμοιρο" μετανάστη.

Τι δεν καταλαβαίνεις; είμαστε μια χώρα που δεν λειτουργεί, Είμαστε ένα τεράστιο μπάχαλο γιατί ακούμε τους ψεύτες να μας μιλάνε, ξέρουμε ότι είναι απατεώνες, λαμόγια, πουλημένα τομάρια αλλά συνεχίζουμε να τους πιστεύουμε, να τους ψηφίζουμε, να τους στηρίζουμε… μέχρι να βρούμε άλλα κορόιδα ή τα κορόιδα να βρουν άλλους σαν κι εμάς.

Δυστυχώς ο "από μηχανής θεός" έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα. Είμαστε ακυβέρνητη πολιτεία. Ένα μπάχαλο, ένα έθνος ανάδελφο που γίνεται περίγελος όλων γιατί δεν μπορεί να σταθεί μόνο στα πόδια του.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------