Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Δεν νοιάζονται για μας, στα νησιά τον τουριστα δεν θα τον δειτε ουτε με κυαλια

Αποτέλεσμα εικόνας για στα νησιά ψηφίζετε με διαφορά τα τελευταία χρόνια Σύριζα.Ας καταλάβει ο Τσίπρας ότι ο ελληνικός λαός δεν τρώει πλέον σανό

Έχουμε και εμείς παιδιά εκτός από τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες.
Οδηγείτε την πατρίδα στον όλεθρο και στην εξόντωση, με τα χρόνια κόμπλεξ που σας κληρονόμησαν οι πατεράδες και οι παππούδες σας, που βούλιαξαν την Ελλάδα στη δυστυχία.

Δεκάδες Χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν εγκλωβιστεί τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, μετά την απόφαση των Σκοπίων να κλείσουν τα σύνορα.

Με βραδινή απόφασή του ο σύζυγος της κυρά Τασίας και υπουργός Ναυτιλίας, απαγόρευσε τον απόπλου πλοίων από τα νησιά που μεταφέρουν λαθρομετανάστες στον Πειραιά. Έτσι προσπαθεί να αναχαιτίσει το κύμα καθόδου στην Αττική κι από κεί στα "κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών" σε όλη την Ελλάδα.

Τα πάντα, έχουν ΠΗΞΕΙ από λαθρομετανάστες σε δρόμους, πλατείες, δημόσια κτίρια κ.λ.π. Οι νησιώτες βρίσκονται σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ αφού και εκεί δεν υπάρχει ούτε μέτρο γης ελεύθερο. Η κατάσταση είναι πλέον ΤΡΑΓΙΚΗ και ΑΝΕΥ ελέγχου!!

Πλημμυρίζει η Βόρειος Ελλάδα από μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες: Δύο ολόκληρες πόλεις 10.000 ατόμων εκάστη θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές Γιαννιτσών και Κιλκίς.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------