Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι σε λίγο θα είμαστε μειοψηφία στην πατρίδα μας;

 Αποχαιρετά, την Ελλάδα που χάνεις
Αποτέλεσμα εικόνας για γουδι

Η δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Εγκληματεί, αδιαφορεί για το πρόβλημα, περηφανεύεται ότι κέρδισε τα ανοικτά σύνορα μέχρι αρχές Μαρτίου αλλά κανείς δεν της δίνει σημασία, όλοι γελάνε μαζί της και προτείνουν γραβάτες στον Τσίπα την ίδια ώρα που η Τουρκία παραβιάζει με τη σειρά της κάθε συμφωνία ελέγχου των μεταναστευτικών ροών.

Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες και οι λαθραίοι μετανάστες, κινούνται ελεύθερα στην χώρα χωρίς κανέναν κρατικό έλεγχο, η Ελλάδα γεμίζει hot spot και η ελληνική κυβέρνηση παριστάνει τον καμπόσο στην Αυστρία για να μην μιλήσει στην Τουρκία, που είναι ο πραγματικός διακινητής και εντολέας των προσφυγικών εισροών.

 xartis3

Η Τουρκία εφαρμόζει με σύστημα, εδώ και δεκαετίες, την πολιτική της εξώθησης μουσουλμανικών πληθυσμών προς  την Ελλάδα, έτσι ώστε, να ισλαμοποιήσει μεθοδικά το ελληνικό κράτος ως βάση για την μεταβολή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο της. Και όμως, ο δεύτερη φορά αριστερός πρωθυπουργός, ετοιμάζεται να βάλει βέτο στα… Σκόπια, και όχι στην Τουρκία που προκαλεί τα προβλήματα και όπου στις 8 Μαρτίου μαζί με τον υπόλοιπο θίασο, θα μεταβεί για να υποβάλλει τα σέβη του στον νέο σουλτάνο.

Η Τουρκία δεν μας ρίχνει ούτε μια σφαίρα ντουφεκιού, όμως με τις πλάτες των αριστερών μας ρίχνει σαν πολυβόλο εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Τα βόρεια σύνορα έχουν de facto κλείσει κι έρχεται και το de jure. Θα κολλήσουν εδώ στρατιές ολόκληρες φανατικών ισλαμιστών. Κι όταν τους τελειώσουν τα χρήματα, χώρια τους βαλτούς και τους πράκτορες που ήρθαν με αυτή την αποστολή, θ’ αρχίσουν τα ντράβαλα και ο ξεριζωμός.

Δείτε στο χάρτη το Καστελόριζο, έχει 200 κατοίκους και 1500 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Αν ήσασταν πρόσφυγας ή λαθρομετανάστης που θέλει να πάει Ευρώπη, το τελευταίο μέρος που θα διαλέγατε, να πάτε είναι το Καστελόριζο, να κολλήσετε σε αυτό τον όμορφο βράχο στην κάτω ανατολική γωνιά της Μεσογείου.

 Αποτέλεσμα εικόνας για γουδι

Πολύ απλά ο Ερτογάν είπε: «Στείλτε 1500 στο Καστελόριζο»..
Γιατί; Διότι χωρίς το Καστελόριζο δεν υπάρχει ελληνική ΑΟΖ που να εφάπτεται με αυτήν Ισραήλ, Κύπρου και Αιγύπτου. Στον αέρα η τετραμερής οικονομική, πολιτική και στρατιωτική συνεργασία.

 Ποιοι είναι οι στόχοι του βαθέος τουρκικού κράτους; 
Μέσω του μεταναστευτικού/προσφυγικού/λαθρομεταναστευτικού όπλου άλωση της Ελλάδος, διάλυση του ελληνικού συστήματος εθνικής ασφάλειας, διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, καταπόνηση του προσωπικού, αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης, με συνεχώς διαθέσιμη πρώτη ύλη για προβοκάτσιες.

Ακύρωση της ελληνικής ΑΟΖ, σπάσιμο του ενιαίου χώρου από εδώ έως το Ισραήλ και την Αλεξάνδρεια με τουρκική σφήνα, που θα είναι εφικτή με εκτουρκισμένο το Καστελόριζο ή με «ιδιαίτερο» καθεστώς του, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου από τον 25ο μεσημβρινό κι ανατολικότερα, με το καλό ή με το άγριο, το ΝΑΤΟ να κάνει τον μιλημένο επιδιαιτητή και την ΕΡΤ να κάνει την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγνωστος στρατιωτης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------