Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα ψεματα

Είναι να απορεί κανείς πραγματικά. Ποιος πιστεύει πως το πρόβλημα αυτή τη στιγμή μπορεί να αντιμετωπιστεί με hot spots και κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα;

Έχει καταφέρει η Άγκυρα να "λυγίσει" κυριολεκτικά το ελληνικό κράτος με το γεωπολιτικό "όπλο" των προσφύγων και να αναγκάσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να ξοδεύει πόρους και ενέργεια για ένα πρόβλημα που δημιούργησε η Τουρκία.

Η αριστερή κυβέρνηση εφάρμοσε την πολιτική των “ανοιχτών συνόρων”, εκτίμησε λάθος το πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών και πόνταρε για ακόμη μία φορά στην Ευρωπαϊκή... αλληλεγγύη η οποία δεν ήρθε με αποτέλεσμα η Ελλάδα να γίνεται ημέρα με την ημέρα μια τεράστια “αποθήκη” λαθρομεταναστών και προσφύγων και την ίδια στιγμή να κινδυνεύει να χάσει και το μισό Αιγαίο από τις αξιώσεις που εγείρουν οι Τούρκοι πάνω στις περιπολίες του ΝΑΤΟ.

Το ελληνικό Κράτος βρήκε "δουλειά" στους Έλληνες άνεργους και θα τους στείλει "εθελοντικά" να εργαστούν στα Hot spots ως "φιλιππινέζες" καθ'ότι δεν επαρκούν τα χέρια που έχουν στην διάθεσή τους οι ελληνικές Αρχές μετα την γεωμετρική αύξηση της εισροής προσφύγων-λάθρο στην χώρα.

Φυσικά πρέπει να σημειωθεί ότι πολύ δύκολα μια οικογένεια θα λάβει την απόφαση να στείλει την κόρη του ή την σύζυγο σε ένα Hot spot στο οποίο κατά συντριπτική πλειοψηφία θα βρίσκονται σουνίτες μουσουλμάνοι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------