Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ’73.

Οι αριστεροί στήνουν πάρτι κομμουνισμού.
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΛΛΩΝ 2,5 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΟ. 
και «κούρεμα» συντάξεων.

Την ίδια στιγμή που διαλύουν τον Ιδ, τομές, συνταξιούχους και μισθωτούς, βάζουν λουκέτα παντού και διώχνουν τους Έλληνες από την χώρα, συντηρούν έναν τεράστιο κομματικό στρατό στο δημόσιο χωρίς να τιμωρείτε κανένας για τις μίζες και τα κλεμμένα  το χρέος  συνεχίζει να αυξάνεται αγγίζοντας τα 319,2 δισ. ευρώ 

Αντιμέτωποι με νέες επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις ύψους άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να έρθουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες από τις αρχές του χρόνου.

 Με απόφαση της αριστερής κυβέρνησης και των σοσιαΛηστών, καταργείται η έκπτωση 30% του ΦΠΑ σε όλα τα νησιά, αυξάνονται... οι Ειδικοί Φόροι Κατανάλωσης κατά περίπου 3 λεπτά το λίτρο στη βενζίνη, κατά 8 λεπτά το λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης και κατά 10 λεπτά το λίτρο στο υγραέριο κίνησης.

 Επίσης, αυξάνεται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στον λεπτοκομμένο καπνό από τα 156,70 στα 170 ευρώ ανά κιλό, ενώ ο αναλογικός φόρος αυξάνεται από 20% στο 26% της λιανικής τιμής πώλησης.

Ακόμη, επιβάλλεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στον εισαγόμενο και εγχωρίως παραγόμενο καφέ.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η επιβολή φόρου με συντελεστές από 2 έως 3 ευρώ ανά κιλό στον καβουρντισμένο καφέ και με συντελεστή 4 ευρώ ανά κιλό στον στιγμιαίο καφέ και στα παρασκευάσματα από εκχυλίσματα, αποστάγματα ή συμπυκνώματα του καφέ.

Ακόμη, επιβάλλεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα υγρά που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα, το ύψος του οποίου θα είναι 10 λεπτά ανά ml υγρού και φορολογικό τέλος 5% σε κάθε μηνιαίο ή διμηνιαίο λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας.

Επίσης, αυξάνεται η προκαταβολή φόρου για τους ελεύθερους επαγγελματίες από το 75% στο 100% και ο φορολογικός συντελεστής αγροτικών εισοδημάτων από το 13% κλιμακωτά στο 22% έως 45%.

Επιπλέον, αυξάνονται οι συντελεστές φορολόγησης εισοδημάτων από ενοίκια στο 15% και 35% από 11% και 33% αντίστοιχα και προστίθεται νέος συντελεστής 45% για ετήσια εισοδήματα άνω των 35.000 ευρώ ενώ αυξάνεται το 2017 η φορολόγηση των μερισμάτων από 10% στο 15%.

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – 
Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ’73.





 ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 

 Το έγραψε και η Αβγή, και τους πιστέψατε...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------