Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τελικά, οι τελευταίοι που πλήρωσαν και πεθαναν στην φυλακή για πολιτική ευθύνη σ' αυτόν τον τόπο ήταν οι Απριλιανοί.

Καλά τα ψητά στη Λαμία, 
οι βίλες, οι μίζες και τα κότερα Πρόεδρε; 
Εγώ όμως, κουκιά τρώω - κουκιά μαρτυράω. 

Ο κομμουνισμός ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει. Και θα μείνει αν δεν αντιμετωπιστεί ως αυτό που είναι : ο απόγονος του Ζαχαριάδη.

Και αν μείνει, θα οφείλεται στο ότι κατάφερε να νομιμοποιήσει την απάτη του με λαϊκή εντολή. Καθώς το αντιπροσωπευτικό πολίτευμα με την καθολική ψήφο είναι διάτρητο σε χαρισματικούς απατεώνες.

Σήμερα βιώνουμε την επέλαση του πολιτισμικού μαρξισμού. Την επιβολή της δικτατορικής αριστερής πολιτικής ορθότητας, αντίστροφα με το ιστορικό ρεύμα, την ίδια ώρα που παντού στον κόσμο προσπαθούν να την αποδομήσουν. Την δίωξη των Ελλήνων, του Έθνους, της πατρίδας, της Ορθοδοξίας. Την Παιδεία, με τη δίωξη της αριστείας, μηχανισμό κοινωνικής ανόδου της αριστερής, μειωμένων ικανοτήτων πλέμπας, τον αφελληνισμό.

Τον ταξικό πόλεμο κατά των τελευταίων Ελλήνων.
Τη διάλυση του ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας
και των κρατικών δομών. Τον τρόμο στις πόλεις από το ανεξέλεγκτο αριστερό παρακράτος και κάθε κοινωνικό κατακάθι,
με την αστυνομία απονευρωμένη.

Την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρο/  μεταναστών επενδυτών!!!!, τους οποίους με επικείμενο νόμο απαγορεύουν να αποκαλούμε έτσι. Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ελληνικών σχολικών κοινοτήτων, του κυττάρου του έθνους, με ασύμβατες, ξένες και υγειονομικά επικίνδυνες πληθυσμιακές ομάδες. Την ευθεία απειλή της εθνικής μας υπόστασης και επικράτειας.και στην Οικονομία κομμουνιστικές πολιτικές υπηρετεί, παίζοντας συνεχώς κλεφτοπόλεμο και εξαθλιώνοντας τους τελευταίους παραγωγικούς πολίτες, με ανελέητο ταξικό πόλεμο και υπερφορολόγηση.

Μετά το 2010 η χώρα, υπόδουλη, χρεοκοπημένη από την μεταπολιτευτική κλεπτοκρατία, έχει περιπέσει στην πιο στενή από ποτέ στην νεοελληνική ιστορία κηδεμόνευση στερούμενη πλήρως την εθνική της κυριαρχία.

Τότε, γιατί να πληρώνουμε Έλληνες αξιωματούχους; Αφού η εθνική κυριαρχία έχει απολεσθεί, αφού δεν μπορούμε να αποφασίζουμε ούτε για το ποσοστό ΦΠΑ στο σουβλάκι, τι χρειάζεται ο κάθε ακριβοπληρωμένος πολιτικάντης αν είναι να λειτουργεί ως παπαγάλος μεταβίβασης ξένων εντολών; Ας στείλουν 5-6 Φούχτελ, πιο οικονομικοί θα μας έρθουν.

Τελικά Έλληνα,  "για ό,τι σε βρίσκει κοιτάξου στον καθρέφτη". 
Αν οι νεοέλληνες διάβαζαν και λίγο, θα είχε υποπέσει στην αντίληψή τους η ομολογία του Ζαν Πωλ Σαρτρ προς το τέλος της ζωής του, ότι αγωνίστηκε μια ζωή για την επιβολή ενός καθεστώτος, εντός του οποίου δεν θα άντεχε να ζήσει ούτε για δύο ώρες.

Η σημερινή κατάντια οφείλεται, στην κλεπτοκρατική μεταπολίτευση. Κοίταξαν πάνω στα συντρίμμια της χώρας να στήσουν κομματικό κράτος, εξαπάτησαν όσους εξαπάτησαν, αλλά δεν έχουν το θάρρος της συναίσθησης. Δεν το έχουν...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------