Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Το έγραψε και η Αβγή, Για Λεβέντη σας κόβω, στο τέλος.. θα του κάνετε τα ντελίβεροι

Για να μην ξεχνάμε Για πάντα με την Κουβανέζικη Επανάσταση!
τι σημαίνει νεοταξική αριστερά
 
Οι επαναστάτες κομμουνιστές, τα τσιράκια τους, οι δημοσιογράφοι τους, οι συνδικαΛηστές τους, οι κρατικοδίαιτοι αριστεροί, οι δεν πληρώνω, οι αγανακτισμένοι, οι συλλογικότητες, οι ΜΚΟ, η ΕΡΤ και όλος ο  ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται, για λογαριασμό της εγχώριας αστικής τάξης και των προσωπικών συμφερόντων τους, να υποδεχτούν στα τέσσερα μετά βαϊων και κλάδων, δύο μόλις μέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου, και της γενιάς του που κατέστρεψαν και κατάκλεψα την χώρα, τον πρόεδρο Ομπάμα.

Η απόλυτη ξεφτίλα. 
Και ο τελευταίος οπαδός της Αριστεράς μπορεί να καταλάβει τι γίνεται. Συντρόφια, θέλουμε ωραία πλάνα από την αριστερή ΕΡΤ που την πληρώνει ξανά ο λαός.
Επίσης είναι βέβαιο ότι το Χολλυγουντ πληρώνει πολύ καλύτερα!

Επιτέλους, κάποτε πρέπει 
να γίνουμε μια κανονική χώρα.
Που θα έρχεται ο Ομπάμα ή ο Τραμπ ή όποιος άλλος θέλει και δεν θα έχει όλους αυτούς τους επικίνδυνους με τις συμμορίες τους, να κάνουν την παράστασή τους. Ή όλους αυτούς που φωνάζουν στη διαδήλωση για τη «17 Νοέμβρη»: «Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι» και την άλλη στιγμή πάνε… Στάρμπακς για φρεντοτσίνο  και κάθονται στα τέσσερα για την κρατικοδίαιτη καρέκλα τους.

Για το γεγονός ότι ο αριστερός δήμος Καισαριανής,  επικήρυξε τον Ομπάμα και τον θεωρεί ανεπιθύμητο; δεν το σχολίασε κανείς. Όπως έγραψε και κάποιος, δεν είχε πρόθεση να πάει για ούζα στα ταβερνάκια της περιοχής ο πλανητάρχης, οπότε από πού είναι ανεπιθύμητος;

Είναι ένα ακόμη δείγμα ότι είμαστε τριτοκοσμικοί μπανανίατου ελλαδιστάς, ότι καμιά κυβέρνηση δεν είναι ικανή να διασφαλίσει την επίσκεψη ενός μεγάλου ηγέτη ή δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει κάποιους αριστερούς ακραίους που πήραν ένα τουφέκι και πέντε χειροβομβίδες και το παίζουν τρομοκράτες.

...για τους 2.000.000 Έλληνες ΑΝΕΡΓΟΥΣ έχει κάτι να ψελλίσει;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------