Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Πόλεμος στο Παρίσι – ΕΝΟΠΛΟΙ προσφυγομετανάστες έχουν καταλάβει περιοχή της πόλης!!!

Σε «εμπόλεμη ζώνη» έχουν μετατρέψει οι προσφυγομετανάστες τους δρόμους γύρω από τον σταθμό Stalingrad του Μετρό, στο Παρίσι. 

Μεγάλες ομάδες με καδρόνια, μαχαίρια και άλλα όπλα, επιτίθενται σε όποιον πλησιάζει στην περιοχή και εφορμούν στις γύρω περιοχές, με τις συμπλοκές και τους άγριους ξυλοδαρμούς να βρίσκονται στην καθημερινή αναφορά.

Οι λαθρομετανάστες που μένουν σε σκηνές στη μέση του δρόμου συγκεντρώνουν «πολεμικό υλικό» και φορώντας κουκούλες και σκούφους στο κεφάλι, έχουν μετατρέψει την περιοχή σε εμπόλεμη ζώνη.

Τα βίαια επεισόδια ξεκίνησαν ξαφνικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και αντιδράσεις στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Σύμφωνα με την αστυνομία στο Παρίσι, πρόκειται για συμμορίες διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίες έχουν οργανωθεί και συγκρούονται στους κεντρικούς δρόμους.

Η συγκεκριμένη περιοχή που έχει καταληφθεί από τους προσφυγομετανάστες, θεωρείται μέρος ήσυχο, με μαγαζιά, εστιατόρια και μπαράκια και προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών απ’ όλον τον κόσμο.

Το βίντεο από τις τελευταίες συγκρούσεις αποτυπώνει τη δράση των ένοπλων ομάδων, τα μέλη των οποίων δεν διστάζουν να χτυπήσουν βάναυσα με καδρόνια και άλλα αντικείμενα οποιοδήποτε θεωρούν  «αντίπαλο» τους. 


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------