Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Νόμος είναι το δίκιο των τυπογραφείων

Ρε λαμόγια, μην μας απειλείτε με καταγγελίες και μαγκιές… Σας αποκαλύπτουμε και θα ενημερώνουμε όλο τον κλάδο για το τι συμβαίνει….
Ούτε θα δεχθούμε ποτέ διαφημίσεις και χορηγίες εταιρειών και αντιπροσώπων, για να μην χάσουμε την ανεξαρτησία μας και το φιλότιμο μας. Όπως τα χάσατε εσείς για μια ΠΙΤΑ!!! Ξεχάσατε να γράψετε πόσοι από τους 200 παρευρισκόμενους ήταν τυπογράφοι!!! Οι Έλληνες τυπογράφοι πάντα αγωνιζόντουσαν και ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι. Δεν πήρατε χαμπάρι ακόμα ότι το typografeio είναι τα χιλιάδες τυπογραφεία και τυπογράφοι σε όλη την Ελλάδα και είμαστε παντού.

Η νομιμότητα στην οποία πειθαρχεί το typografeio είναι το σύνθημα: Νόμος είναι το δίκιο των τυπογραφείων. Δεν πειθαρχεί στη βαρβαρότητα της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ, στα τσιράκια τους, στα κομματόσκυλα του κλάδου, στην αδιαφορία και τα συμφέροντα του ΣΕΜΕΕ, στις πολιτικές και συνδικαλιστικές φιλοδοξίες του προέδρου του, που χειροκροτεί η κλίκα του.

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------