Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Μετανάστες (λαθροεισβολείς) που διαμένουν στην οδό Αγίου Ιωάννη και Γερμανού στην Κ. Αχαϊα, αφαίρεσαν εικόνες και σταυρούς από το εικονοστάσι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, τις έσπασαν και τους έβαλαν φωτιά, ενώ κατέστρεψαν τα έπιπλα του Ιερού Ναού φωνάζοντας  Αλλάχ Αλλάχ και έκαναν επικλήσεις στη θρησκεία τους, με ουρλιαχτά, ανάβοντας τα αίματα όσων έτυχε να παρακολουθήσουν τη σκηνή.


Το περιστατικό καταγγέλλει και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ραυτακόπουλος ο οποίος διατείνεται ότι παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι «οργισμένοι» λαθροεισβολείς "μετανάστες" δεν αναγνωρίζουν καμία αρχή και κανένα νόμο και θεωρούν δικαίωμά τους να συμπεριφέρονται όπως οι ίδιοι νομίζουν ή όπως οι «αρχηγοί» τους τους διατάσσουν. Το ότι το δικαίωμα τους στη ζωή, στην ελευθερία, στο παραεμπόριο και στην διατάραξη της ειρήνης και της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, είναι μόνο η αρχή, θα πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι μας και μάλιστα εγκαίρως.

Την ίδια στιγμή σωρηδόν και χωρίς καμία φυσιολογική διεργασία (π.χ. επεξεργασία και διασταύρωση πληροφοριών από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες) ελληνοποιείται σε καθημερινή βάση άγνωστος αριθμός λαθραία εισαχθέντων στην χώρα, αποκτώντας ιθαγένεια(!) και δικαίωμα ψήφου.

Ένα πλήθος λαθρομεταναστών εισβολέων που ξεπερνάει "επισήμως" τα 2,4 εκατομμύρια και ανεπίσημα ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια σε ολόκληρη την χώρα, απειλεί ευθέως την Ελλάδα μας και δεν κουνιέται φύλλο.  
Πώς συμβαίνει αυτό;
Ποιοι και γιατί το επιτρέπουν;


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------