Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

«Οι κερασιές θ' ανθίσουνε»

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Ανυπακοή στο σύστημα
 Αδιέξοδη και ανέξοδη πρόταση για το λαό από την Αλέκα μας
Συντρόφια, το άλλο με τους λαθροεισβολείς 
τα ταξικά αδέλφια μας το ξέρετε;;;
Σ' ένα κείμενο του θεάτρου σκιών ο τελάλης φώναζε:
«όποιος αντέξει θα πάρει μπαξίσι εκατό ομόλογα»
Πριν σώσει τα λόγια του, έπεφτε η σφαλιάρα σύννεφο.
 ΕΧΘΡΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ «ΦΙΛΟΙ»
ΚΑΙ Η «ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ»

 Όσο η κρίση εξαπλώνεται τόσο οι φτωχοποιημένες μάζες, 
εφόσον δεν βλέπουν την  επαναστατική δράση του ΚΚΕ, 
θα ψάχνουν τρόπους να στήσουν το ΠΑΣΟΚ του σήμερα (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ).

 Σίγουρα οι μαζικές και μαχητικές απεργιακές συγκεντρώσεις και οι αυθόρμητες παλλαϊκές αντιδράσεις εναντίον των μνημονίων, ήταν ένας ασφαλής δείκτης της αγωνιστικής διάθεσης του κόσμου, ωστόσο αυτή η αγωνιστική διάθεση δεν αξιοποιήθηκε από το ΚΚΕ, ώστε να αποκτήσει και πραγματικά ριζοσπαστικό περιεχόμενο. 

Ενώ ο κόσμος μαζικά κατέβαινε ολοένα και περισσότερο στον δρόμο με εμφανή διάθεση για σύγκρουση, το ΚΚΕ έκανε τις συνηθισμένες κομματικές «παρελάσεις-εκδρομές, αγνοώντας και κατακρίνοντας μια μεγάλη μάζα εργαζομένων που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε απεργίες και πορείες.

Στις 19-20 Οκτωβρίου στην 48ωρη απεργία η διάθεση της ηγεσίας του ΚΚΕ έγινε ξεκάθαρη σε όλους.  Την ημέρα που ψηφιζόταν το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» στην βουλή το ΠΑΜΕ καλούσε σε συμβολικό αποκλεισμό!!! του κοινοβουλίου (Συμβολικός αποκλεισμός σημαίνει ότι κάθομαι έξω από την βουλή και μέσα ψηφίζεται κανονικά το μνημόνιο. 
Σαν να λέμε π.χ. κάνω κατάληψη σε ένα πανεπιστήμιο, αλλά τα μαθήματα γίνονται κανονικά, ή κάνω αποκλεισμό στο λιμάνι αλλά τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά).

 Στην πλατεία συντάγματος την ίδια μέρα και ώρα δεκάδες συνδικαλιστικές κινήσεις και κομματικές οργανώσεις καλούσαν σε συγκέντρωση. Το ΠΑΜΕ προστατεύει την βουλή από τους διαδηλωτές, ενώ εξαιτίας της ρίψης χημικών από τα ΜΑΤ ένας διαδηλωτής του πεθαίνει. Το ΚΚΕ αντί να «γυρίσει τον κόσμο ανάποδα» με τον θάνατο του ΠΑΜίτη, επιλέγει να μιλήσει «νηφάλια»!!! και «σοβαρά»!!!.

 Πόσο πιστευτή μπορεί να γίνει η ηγεσία του ΚΚΕ για την ειλικρίνεια των φιλολαϊκών προθέσεων της; Σαν στυγνός επιχειρηματίας προχωρά στην ομαδική απόλυση εργαζομένων της Τυποεκδοτικής Α.Ε., λειτουργώντας με την καπιταλιστική επιλογή του δεν βγαίνω άρα απολύω.

Το μόνο που έχει απομείνει σε αυτές τις πολιτικές μετριότητες είναι να κρεμαστούν αξιοπρεπώς.

Αλλά τι λέω ο αφελής! 
Με πάνω από 1.250.000, άνεργους με πάνω από 2.650.000 λαθροεισβολείς ισλαμιστές, τα λεγόμενα "ταξικά μας αδέλφια" που κλέβουν τις δουλειές των Ελλήνων  και με βάθεμα και εξάπλωση της καπιταλιστικής κρίσης είναι ώρα για τέτοια.  

Συμπέρασμα: Μια φορά εθνοπροδότες πάντα εθνοπροδότες

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------