Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ

Είναι απίστευτη η πολιτική ξεφτίλα των ημερών μας, ανεξαρτήτως κομμάτων και πολιτικών πεποιθήσεων. Και φανταστείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι (300 βολευτές) καθημερινά αποφασίζουν για τη ζωή μας και την τύχη μας στο μέλλον. Πλέον κανείς δε φταίει για την κατάντια μας εκτός από εμάς τους ίδιους.

 Φανταστείτε τι έχουν να κάνουν στους άπιστους!!!
αιματοβαμμένες τελετές τώρα και στην Ελλάδα
Γιορτή της Ασούρα στον Πειραιά Ένα εξαιρετικά φανατικό έθιμο, στο οποίο αυτοτραυματίζονται με σιδερένια μαστίγια και λάμες.
Για άλλη μια φορά χιλιάδες μουσουλμάνοι  συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά για να λάβουν μέρος στη γιορτή της Ασούρα. Από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Σωματείου Μουσουλμάνων Πακιστάν στον Πειραιά για να προετοιμαστούν για την τελετή. Ακόνισαν και καυτηρίασαν τις λάμες για να αποφύγουν τις μολύνσεις, ενώ έβρασαν πολλά καζάνια γάλα, με το οποίο αργότερα θα άλειφαν τις πληγές τους. Στην τελετή παίρνουν μέρος πιστοί από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Ινδία, το Ιράν και το Ιράκ. Φανταστείτε τι έχουν να κάνουν στους άπιστους!!!

Παρά το ότι ο αυτοτραυματισμός είναι πράξη παράνομη, και παρά το ότι η κατοχή μαχαιριών με σκοπό τη σωματική βλάβη από τον νόμο χαρακτηρίζεται ως οπλοφορία. Παρ΄ όλα αυτά ουδεμία διαδικασία του νόμου κινήθηκε. Στην Τουρκία τους έχουν απαγορεύσει να γιορτάζουν την Ασούρα Στην Ελλάδα όλα επιτρέπονται αρκεί να μην είσαι Έλληνας.



Μπράβο Έλληνα, η χώρα σου σήμερα έχεις 2.850.000 λαθρομετανάστες. Επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι και τρως στην μάπα τον φασισμό των αριστεριστών επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν "ρατσιστή".

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------