Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Οι μeγαλοεκδότες πετούν σαν στημένη λεμονόκουπα τους δημοσιογράφους

Το τρίτο κύμα εθελούσιων απολύσεων σφραγίζει το νέο κύκλο περικοπών στα ΜΜΕ. ΔΟΛ, Καθημερινή, ΣΚΑΪ ανοίγουν το χορό σε μια ακόμη επιχείρηση εναντίον των δημοσιογράφων. Το τέλος της μισθωτής εργασίας στη δημοσιογραφία είναι πια πολύ κοντά.

Δύσκολα θα πιστέψει κάποιος πως δεν είναι σε συμφωνία οι εκδότες. Το νέο, τρίτο κατά σειρά, κύμα εθελούσιων απολύσεων στα μεγάλα λεγόμενα μαγαζιά των ΜΜΕ, γίνεται ταυτόχρονα. Αν ακολουθήσει και το "Έθνος" θα συμπληρωθεί η 4άδα των εκδοτών.
Τα ΜΜΕ (ΜΜΠ-παραπληροφόρησης) τελειώνουν οριστικά με τους όρους της συλλογικής σύμβασης εργασίας, μειώνουν κατά 30% επιπλέον τις θέσεις εργασίας και κυρίως, κρατάνε στα συγκροτήματα τους απόλυτα ελεγχόμενους εργαζόμενους ώστε να μπορούν να παίζουν το "παιχνίδι" τους ανενόχλητα.

papagalakia@dhmosiografia.gr
Δημοσιογραφία είναι η συγκέντρωση ειδήσεων και πληροφοριών, και η διάδοση τους μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης με στόχο την αντικειμενική πληροφόρηση των πολιτών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------