Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο «δαίμων του τυπογραφείου» πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.

Με τη βεβαιότητα ότι η γνώση θα πρέπει να μεταφέρεται και να εμπλουτίζεται στο πέρασμα του χρόνου, η ιδέα έγινε απόφαση και η απόφαση το βιβλίο «typodemons».
Ο «δαίμων του τυπογραφείου» πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.
Ωστόσο, υπάρχουν και πράγματα που θα βοηθούσαν αποτελεσματικά ένα νέο επαγγελματία να αποφύγει τις πολλές συναντήσεις μαζί του.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους νέους επαγγελματίες και τους σπουδαστές γραφιστικής και περιέχει χρήσιμες συμβουλές – tips – για όλους τους τομείς της παραγωγής εντύπων ( προεκτύπωση, εκτύπωση, βιβλιοδεσία) και επιλεγμένες πληροφορίες για σημαντικές λεπτομέρειες όπως το χαρτί, η συσκευασία κλπ.

Στόχος του είναι να προειδοποιήσει για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ακούσια, να γλυτώσει από μπελάδες και απρόσμενα κόστη, να δώσει τεχνικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την παραγωγή εντύπων και να συμβουλέψει για διάφορα θέματα συνεργασίας με τους τυπογράφους.

Ολόκληρη η θεματολογία του είναι βασισμένη σε τεχνικά δεδομένα, γραμμένη με απλό, λακωνικό και καθημερινό τρόπο, προκειμένου να μεταφέρει στο χαρτί εύκολα και κατανοητά την πείρα των πολλών ετών του συγγραφέα στο χώρο των γραφικών τεχνών, τόσο ως τυπογράφος όσο και ως βιβλιοδέτης.

Ο Γιάννης Μπακιρτζίδης, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του διευθύνοντας μεγάλα τυπογραφεία και βιβλιοδετεία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------