Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η Ελλάδα είναι εθνικός μύθος. Η Ελλάδα δεν υπάρχει. Παρά μόνο στη φαντασία μας.

Που είστε ρε δημοσιογράφοι της απάτης ! 
Απόφαση για την διάθεση ποσού 946.000 ευρώ για την κατασκευή Τεμένους στο καλύτερο οικόπεδο του κόσμου που λέγεται Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βοτανικού, υπέγραψε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός.

Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, πραγματοποιήθηκε στο σταθμό του μετρό Ελαιώνας. 

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει : "Να αντισταθούμε στην ισλαμική και τουρκική διείσδυση, στην βίαια μεταβολή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική, στα νομοθετήματα που θέλουν τους Έλληνες ραγιάδες των διεθνών κέντρων και ποινικοποιούν την αντίστασή τους σε αυτά".

"Μόλις" 1800 τετραγωνικά μέτρα (!!!) έχουν στη διάθεσή τους οι μουσουλμάνοι στο Μοσχάτο για να προσευχηθούν! Είπατε τίποτα...;

Το πιο οργανωμένο τζαμί δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Μοσχάτο 1800 τετραγωνικά μέτρα με χρήματα σαουδάραβα επιχειρηματία. Το διαχειρίζεται το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο.
Αρκετά πια με την κοροϊδία ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Αυτή τη στιγμή, μόνο στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Ο λόγος πως τάχα "δεν έχουν πού να προσευχηθούν"! είναι παραμύθια για αφελείς!

Τελικά Λεφτά υπάρχουν μόνο για τζαμιά !!!
 Πόσο σίγουρος και ασφαλής μπορεί να αισθάνεται κάποιος ως πολίτης μίας μικρής σε μέγεθος πληθυσμού χώρας, η οποία όχι μόνο είναι πλημμυρισμένη από εκατομμύρια λαθρομετανάστες, αλλά και η κυβέρνησή της δηλώνει απερίφραστα ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα ποιος είναι ο πραγματικός τους αριθμός και ούτε είναι καν σε θέση να υπολογίσει.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------