Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Syntrofia βγαλται κε καμοια ανακινοσει για τους εκατωνταδαις απωλιμενους του kke!!! του 902, της τυποεκδοτικής και του ριζοσπάστη


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Αποφάσισε να πετάξει στο δρόμο 2500 εργαζομένους και τις οικογένειές τους. Αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην ίδια τη δημόσια ενημέρωση!

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό τους για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την παράδοσή της στο μεγάλο κεφάλαιο. Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε υπουργό να κλείνει, να συγχωνεύει δημόσιους οργανισμούς πετώντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους!

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας καταδικάζει τις ενέργειες της Κυβέρνησης! Εκφράζει την συμπατάσταση και την αλληλεγγύη της στους συναδέλφους της ΕΡΤ και τους καλεί να αντισταθούν στην αντιλαϊκή λαίλαπα της Κυβέρνησης που σήμερα ήταν η σειρά τους να έχει αυτούς στο στόχαστρο! Ο συντονισμός του αγώνα με όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι απαραίτητη συνθήκη για να βάλουμε φρένο στην επίθεση για την ανατροπή της πολιτικής της Κυβέρνησης – Ε.Ε. που εξυπηρετεί τα μονοπώλια!

Αντιστεκόμαστε στην επιβολή του Νόμου και της Τάξης της Κυβέρνησης! Το δίκιο είναι με το μέρος μας και θα το επιβάλλουμε!

Η Διοίκηση

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------