Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Καλωσορίσατε στη ζούγκλα του Ελληνικού κομματικού-συνδικαλιστηκού καπιταλισμού την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2013

Το φοβερό με τον Ελληνικό κομματικό-συνδικαλιστηκό καπιταλισμό είναι ότι μοιάζει με τον αέρα. Δεν τον βλέπεις αλλά ξέρεις ότι υπάρχει. Ας έχουμε εκατομμύρια άνεργους, ας έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες,  στο τέλος οι «μεγάλες αφηγήσεις» του Ελληνικού κομματικού-συνδικαλιστηκού καπιταλισμού  θα είναι αυτές που θα έχουν σημασία.

*Απεργία για αύριο, Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία διανομής εφημερίδων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, η απεργία αρχίζει στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης και θα συνεχιστεί έως τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.

Απαιτούν (καλόοοο) υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης!!! (ουαουυ μπράβο συνδικαλισταράδες μας αφού βοηθήσατε να καταργηθούν τώρα τα ζητάτε), άμεση επιστροφή παρακρατηθέντων μισθών και επιδομάτων από το πρακτορείο «Ευρώπη». Οι εργαζόμενοι καλούνται να είναι στις πύλες των πρακτορείων την Τετάρτη στις 10 το βράδυ.

 Βαθιά μέσα μας το ξέραμε, ας το πούμε λοιπόν δυνατά.
Καλωσορίσατε στη ζούγκλα Ή αλλιώς, Ελληνικός κομματικός-συνδικαλιστηκός καπιταλισμός.
Ένας καπιταλισμός περήφανος για τις διαχρονικές και σπουδαίες «δημοκρατικές» του επιτυχίες.

  Όλοι τους, ακραία φαινόμενα. 
Για να στηθεί ξανά το κομματικό-συνδικαλιστικό σύστημα 
 στα πόδια του, πρέπει να κόψει ξανά τα δικά μας. 
Συνέλευση εργαζομένων στον Κουκιά
Συνέλευση εργαζομένων στην Αφοί Βλάχου
Είναι πλέον ξεκάθαρος ο αριστερός «ασφαλίτης» και «κυματοθραύστης του αγώνα» που εξαπατά τους Έλληνες εργάτες οδηγώντας τους στην ανεργία. Πρώτο μέλημά τους είναι να χτυπηθεί το Ελληνικό εργατικό κίνημα και η Ελληνική λαϊκή οικογένεια. Ολομερής κι ολονυχτίς μ' αυτό τον νταλκά κοιμούνται και μ' αυτόν ξυπνούν. Και μετά από αυτό είχαν το απύθμενο θράσος να βγάλουν ανακοίνωση να κηρύσσουν μονοήμερες απεργίες και να κλαψουρίζουν για τις συλλογικές συμβάσεις.

 Τι άλλο να πει κανείς; Πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις που σπέρνουν μόνο ανεργία, επικίνδυνες για το εργατικό, συνδικαλιστικό κίνημα από τις οποίες οι εργαζόμενοι πρέπει να προφυλαχθούν.-

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------