Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο μοσχαναθρεμμένος (εκ της Μόσχας) Κουτσούμπας, παραμένει πιστός στον άθλιο αντεργατικό ρόλο του ΚΚΕ

Το κομματικό μαγαζάκι του Περισσού συνεχίζει τις απολύσεις, στο πλαίσιο των μαζικών εκδιώξεων εργαζομένων που έχει δρομολογήσει εδώ και αρκετά χρόνια.
 
 Λίγες ημέρες  μετά τον υπέρτατο εξευτελισμό του ΚΚΕ, με την αποκάλυψη της πώλησης του ραδιοτηλεοπτικού «902» σε ιδιώτες καπιταλιστές, αναμένεται να εφαρμοστεί το επόμενο διάστημα  η απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου του ΚΚΕ, σύμφωνα με την οποία όλα τα μέλη και οι εργαζόμενοι του κόμματος θα αμείβονται με τον μέσο μισθό, δηλαδή γύρω στα 700 ευρώ μικτά.

Σ΄αυτή την περίπτωση, οι εναπομείναντες θα κληθούν να παραιτηθούν χάνοντας κάθε εργατικό τους δικαίωμα και να επαναπροσληφθούν με το νέο χαμηλότερο μισθό εξαθλιώνοντας για μια ακόμη φορά οι αποτυχημένοι, αργόσχολοι και ανεπάγγελτοι κομμουνιστές τις λαϊκές οικογένειες.

 Η νέα ηγετική κλίκα του ΚΚΕ συνεχίζει τις απολύσεις στον «Ριζοσπάστη» ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των προσφάτως απολυμένων στους 26, οπότε ετέθη σε εφαρμογή το "πλάνο" του ΚΚΕ για εκκαθάριση 40 εργαζομένων.

Οι τελευταίοι 4 απολυθέντες  των κομμουνιστών του ΚΚΕ είναι οι Γιώτα Δι.....η,  Νικόλας Τσ.....ς,  Μάρκος Δο...ς και Γιώργος Γε...ς. Οι δύο από τους απολυθέντες εργάζονταν στην εφημερίδα περισσότερα από 20 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες στον ριζοσπάστη πολλοί από τους εργαζόμενους του επιθυμούν την απόλυσή τους, όχι μόνο επειδή το κλίμα στην εφημερίδα είναι άθλιο, αλλά και για να πάρουν τα χρήματα της αποζημίωσης και τα δεδουλευμένα δέκα και πλέον μηνών.


Το ΚΚΕ και τα συνδικαλιστικά του κομματόσκυλά στον κλάδο αποδεικνύουν συνεχώς και περίτρανα ότι το λεγόμενο «κόμμα του λαού» αποτελεί στην πραγματικότητα πρότυπο καπιταλιστικής συμπεριφοράς και αντεργατικής δράσης.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------