Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό για το KKE

Το ΚΚΕ δεν είναι εξαίρεση, η δεοντολογία του ορίζεται από το χρήμα και το κέρδος, οι εργαζόμενοι του είναι απλά αναλώσιμο υλικό και ότι είναι  νόμιμο είναι και ηθικό.

 κ. Παφίλης " πουλήσαμε νόμιμα τον 902"
Απλά αν τα κάνουν άλλοι είναι εχθροί των προλετάριων

 Το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) δεν παρέλειψε να δείξει, για μια ακόμη φορά, το πραγματικό του πρόσωπο στους εργάτες του 902 και του Ριζοσπάστη..

Με τις τελευταίες εκδικητικές απολύσεις στον 902 και τον ριζοσπάστη που επέφεραν “σιγήν ιχθύος” από το ΠΑΜΕ, τις ταξικές δυνάμεις και τους  συνδικαλιστές του κλάδου, Καμιά εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πλέον, ούτε υπήρχε ποτέ, ανάμεσα στον εκμεταλλευτή με τα τσιράκια του και τον εκμεταλλευόμενο. 

Και όποιος δεν το πιστεύει αυτό είναι, αν όχι ξεγελασμένος, τουλάχιστον συμβιβασμένος με τις επιλογές των εκμεταλλευτών του. Και μέρες που είναι, από τη μία να τον ξεζουμίζουν με τα κόκκινα μεροκάματα και τα κουπόνια στις κομματικές επιχειρήσεις, και από την άλλη να συναινεί στο σφάξιμο κάθε εργασιακού του δικαιώματος για το κόμμα.
 
Αν ο κακομοίρης ΑΠΟΛΥΜΈΝΟΣ του ΚΚΕ μάθει ότι είναι δυνατός και πως μπορεί να ζει το ίδιο καλά με τον αφέντη του…..αλίμονο. Ο αφέντης θα κινδυνεύσει να μετατραπεί σε εργαζόμενο. Ξυπνάτε συνάδελφοι... οι ανεπάγγελτοι και τα κομματόσκυλα που δεν έχουν κανένα ένσημο στη ζωή τους σας οδηγούν στην ανεργία, στην εξαθλίωση και εκμεταλλεύονται τον Έλληνα εργάτη...

Οι λαοί έχουν τη δύναμη να τα αλλάξουν όλα! Αρκεί να πολιτικοποιήσουν και να μαζικοποιήσουν τον αγώνα τους. Κάθε κοινωνική αντίσταση και δράση να την εντάσσουν στη μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή όλων αυτών που εκμεταλλεύονται και παραπλανούν τους εργάτες.


Καμιά θυσία από όσες μας ζητούν, δεν έχει αντίκρισμα για τους εργαζόμενους. Η υποχώρηση στα κομματικά εκβιαστικά διλήμματα δεν είναι η σωτηρία μας αλλά ο ενταφιασμός μας.

Όλοι ενωμένοι σε κάθε χώρο δουλειάς, να υπερασπίσουμε τα κεκτημένα δικαιώματά μας, να βάλουμε εμπόδια στην επίθεση της αριστερής κομματικής εργοδοσίας και των ανεπάγγελτων του Περισσού, που θέλουν να δουλεύουμε τζάμπα από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς δικαιώματα.

 ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΑΝΘΡΩΠΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------