Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

«τελειώσαμε» Καταστρέφουν τους Έλληνες, κλείνουν μία-μία όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις

Τα ανθελληνικά κομματόσκυλα οδηγούν στην απελπισία τους Έλληνες εργαζόμενους ετοιμάζοντας να τους αντικαταστήσουν με τα "ταξικά αδέλφια" μας από το ισλάμ μόλις ξεπουλήσουν και το τελευταίο Ελληνικό εργοστάσιο.

Μία ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους 250 εργαζομένους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ αφού η εταιρεία προχώρησε σε στάση πληρωμών.

Οπως κατήγγειλε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους, Χριστόδουλος Βαρκάκης «πήγαμε να πληρωθούμε τον μισθό μας στην τράπεζα και δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ. Ψάχνοντας το τι συμβαίνει, πληροφορήθηκα ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμών μας, κατόπιν εντολής του εκκαθαριστή».


«Μου είπανε ότι αυτό έγινε προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα αναφορικά με τις οφειλές της εταιρείας στους τευτλοπαραγωγούς που ανέρχονται στα 18 εκατ. ευρώ», σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Επί σειρά πέντε χρόνων να μην πληρώνουν τους 250 εργαζομένους της ΕΒΖ, δεν πρόκειται και πάλι να ισοφαρίσουν τις οφειλές τους στους καλλιεργητές».

Χριστόδουλος Βαρκάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΕΒΖ
Όπως σημείωσε ο κ. Βαρκάκης, η ανησυχία των εργαζομένων αναφορικά με το μέλλον της εταιρείας είναι έντονη και όπως είπε: «Τέλος της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να γίνει συνάντηση με τη διοίκηση προκειμένου να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει».



Σειρά τώρα έχει το ΚΚΕ μαζί με το ΠΑΜΕ για να βάλει το οριστικό λουκέτο και να οδηγήσει όμορφα και κομμουνιστικά τους 250 Έλληνες εργαζομένους και τις οικογένειες τους στην ανεργία.

«τελειώσαμε»
«το εθνικό καθήκον της αλήθειας και της ειλικρίνειας»!
Αυτοί είναι οι κύριοι που μας κυβερνούν.
Ταγοί μιας πολιτικής όπου ο χαμαιλεοντισμός συναγωνίζεται την πολιτική απάτη.
Προφανώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να καταλάβει κανείς τι προβλέπεται, τι σχεδιάζεται και τι μας ετοιμάζουν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------