Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Κυκλοφορεί και πάλι ο «Αγγελιοφόρος»

Σε καθημερινή κυκλοφορία επανέρχεται  ο «Αγγελιοφόρος», ο οποίος είχε αναστείλει την έκδοσή του στις 30 Δεκεμβρίου 2014.

Έπειτα από σχεδόν 30 ημέρες απουσίας, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας καταλαμβάνει εκ νέου τη θέση της σε εκατοντάδες σημεία πώλησης και απευθύνεται και πάλι στους αναγνώστες της, φιλοδοξώντας να κατακτήσει το μερίδιο αγοράς που έχασε.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τον «Αγγελιοφόρο» και σειρά άλλων εντύπων, διέκοψαν την επίσχεση εργασίας που ασκούσαν, επειδή δεν τους είχαν καταβληθεί οι μισθοί σχεδόν 7 μηνών.

Σχεδόν 95 δημοσιογράφοι, τεχνικοί Τύπου και διοικητικοί υπάλληλοι, επί συνόλου 110 μισθωτών, επανήλθαν στις θέσεις εργασίας τους μετά την καταβολή των αποδοχών δύο μηνών, του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου του 2014, εκ μέρους της εργοδοσίας.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------