Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η πολυπολιτισμική Ελληνική ουτοπία που μας ετοιμάζουν. Αν θες να δεις πραγματικά τι σημαίνει τρομοκρατία, φασισμός

Όπως όλες οι προηγούμενες πράξεις αιμοσταγούς βαρβαρότητας, των  Ισλαμιστών έτσι και η χθεσινή στην Γαλλία ήταν ένα ακόμα άβολο γεγονός για τους λαθρολάγνους Έλληνες θιασώτες  των ανοιχτών συνόρων και της πολυπολιτισμικότητας. 

Επρόκειτο για ένα πλήγμα στην ίδια την ελευθεροτυπία, τις δυτικοευρωπαϊκές αξίες της ανεκτικότητας και του σεβασμού της άλλης άποψης.

Στόχος ο εκφοβισμός και η αυτολογοκρισία των δημοσιογράφων μπροστά στην τρομοκρατική απειλή του ισλάμ και τη δαμόκλειο σπάθη μιας γενικευμένης σύγκρουσης των πολιτισμών.

Οι δολοφονία αθώων αστυνομικών, πολιτών, δημοσιογράφων και σκιτσογράφων στην Γαλλία, ήταν μια είδηση και εικόνα που ΔΕΝ θα πρέπει να ξεχάσουμε στον δρόμο προς την πολυπολιτισμική Ελληνική ουτοπία που μας ετοιμάζουν.

Αν θες να δεις πραγματικά τι σημαίνει τρομοκρατία, φασισμός και ωμή πολιτική βία στην Ελλάδα δεν έχεις παρά να δεις τα στοιχεία που παραθέτει η Pew Research, μια από τις πιο έγκυρες παγκοσμίως εταιρία δημοσκοπήσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της, στην Ελλάδα
το  86% των Ελλήνων πολιτών θέλουν λιγότερη μετανάστευση,
και αυτή είναι μια υπερκομματική στάση αφού σε αυτή συμφωνούν
το 91% των δεξιών,
το 87% των κεντρώων
και το 81% των αριστερών.

Και όμως στα ΜΜΕ και σε όλους τους μηχανισμούς του κράτους που επηρεάζουν το συγκεκριμένο θέμα, η λαθρολάγνα μειοψηφική άποψη στην κοινωνία είναι η κυρίαρχη και σχεδόν η μόνη επιτρεπτή.

Είναι ένα κλασσικό παράδειγμα για το πως ένα πολιτικό, μιντιακό, δημοσιογραφικό και συνδικαληστικό κατεστημένο μπορεί και επιβάλλει αυτά που θέλει ανεξάρτητα από ότι θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

Δυστυχώς πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί και ούτε θέλουν να αντιληφθούν βλέποντας μέσα από το παραμορφωτικό πρίσμα ενός ανόητου ιδεολογήματος περί πολυπολιτισμού,  ανοικτών κοινωνιών, κατάργηση εθνών τι ζημιά έχουν κάνει στην ελληνική κοινωνία, στον Έλληνα εργαζόμενο, στην λαϊκή Ελληνική οικογένεια και στο μέλλων των παιδιών μας και του Ελληνικού έθνους..Ζημιά η οποία στη χώρα μας μπορεί να μην είναι αναστρέψιμη πλέον.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------