Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Κανείς δεν καλείται να απολογηθεί

Εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με το πώς ακριβώς έγινε η κομπίνα με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων περιλαμβάνει η εφημερίδα «Real News», έχοντας ως πηγή τις πραγματογνωμοσύνες που έχουν στην διάθεσή τους οι αρμόδιοι Εισαγγελείς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δάνεια ανέρχονται στα 230 και πλέον εκ. ευρώ, τα οποία ελήφθησαν με περίεργες μεθόδους, που βρωμάνε πολιτική εξυπηρέτηση. .

Οι τράπεζες δέχτηκαν ως εγγύηση μέχρι το 2020 την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων!!!!, δεχόμενες ότι τα ποσοστά των κομμάτων αυτών θα παραμείνουν υψηλά.

Επιπρόσθετα, η ΝΔ και το ΠαΣοΚ έβαλαν σε πολλές περιπτώσεις την ίδια εγγύηση για διαφορετικά δάνεια, γεγονός που προφανώς απαγορεύεται και ελέγχεται εξαιρετικά εύκολα.

Ακόμα χειρότερα έπαιρναν δάνεια για να αποπληρώνουν άλλα δάνεια.

Όταν όλα αυτά αποκαλύφθηκαν και πλησίαζαν οι ποινικές διώξεις, τα ίδια τα κόμματα φρόντισαν να νομοθετήσουν την αθώωσή τους, με την γνωστή προκλητική ντροπολογία, η οποία έσβηνε τις ποινικές ευθύνες των τραπεζικών στελεχών που παρανόμησαν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------