Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«ΜΕΛ ΑΕ» (Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου)

«ΜΕΛ ΑΕ»
Καθολική συμμετοχή στην κινητοποίηση
Την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που αποφάσισε η Ομοσπονδία, σε συνεργασία με το Σωματείο των Εργαζομένων της «ΜΕΛ ΑΕ» (Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου), χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου και με αντίστοιχη ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων καταδικάζει την τρομοκρατία που ασκεί η διεύθυνση στους εργαζόμενους της εταιρείας.

Να υπενθυμίσουμε, πως την περασμένη βδομάδα, είχε αποφασίσει το Σωματείο Εργαζομένων της ΜΕΛ απεργία, την οποία, όμως, η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη - όπως συνήθως συμβαίνει - κήρυξε παράνομη την απεργία. Ετσι, προχτές Δευτέρα, οι εργαζόμενοι της ΜΕΛ, προχώρησαν σε απεργία, με καθολική συμμετοχή, μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην εργοδοτική επιθετικότητα και τρομοκρατία, που εκφράστηκε και με την απόλυση του εργαζόμενου, συνδικαλιστή, Κ. Βέλιου. Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, επισημαίνει: «Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της ΜΕΛ ΑΕ σε αγωνιστική ετοιμότητα και ενότητα μαζί με το Σωματείο να συνεχίσουμε τον αγώνα ξεπερνώντας τις απειλές, την τρομοκρατία και την ποινικοποίηση του αγώνα μας. Η άδικη και εκδικητική απόλυση δεν πρέπει να περάσει».

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, κάτω τα χέρια από την ΜΕΛ. Στην ΜΕΛ δουλεύουν 220 συνάδελφοι μας και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ελληνική εταιρία παραγωγής χαρτονιού. Δεν θα την κάνετε προτεκτοράτο του κκε για να την διαλύσετε Χωρίς ίχνος ντροπής όπως κάνατε και με τις άλλες εταιρείες του κλάδου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------