Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

φτωχοποιούν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό έχουν σταματήσει να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους

Την ώρα που τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έχουν καταχρεώσει την Χώρα και απειλούν με εξώσεις από τα σπίτια τους και πλειστηριασμούς όσους δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους φροντίζουν τα ίδια να έχουν δυσθεώρητα χρέη προς τις τράπεζες.

Χρέη τα οποία έχουν πάψει να εξοφλούν εδώ και πολύ καιρό. Όπως έγινε γνωστό ο επίτροπος της Ε.Ε. απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αποκάλυψε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν σταματήσει από τις αρχές του 2013 να εξυπηρετούν την συντριπτική πλειοψηφία των δανείων που έχουν λάβει!

Για την ακρίβεια  δήλωσε, για τα δάνεια που έχουν πάρει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ότι «Η συντριπτική πλειονότητα των εν λόγω δανείων είναι μη εξυπηρετούμενα ήδη από τον Ιανουάριο του 2013». Τα δυο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού εμφανίζονται να χρωστούν πάνω από 270 εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικές τράπεζες, οι οποίες μετά την κεφαλαιοποίησή τους ελέγχονται από το κράτος σε ποσοστό περίπου 90%.

Το 2012, σε μια περίοδο περιορισμένης ρευστότητας, τα δύο αυτά κόμματα έλαβαν περαιτέρω τραπεζική χρηματοδότηση ύψους +30 εκατομμυρίων ευρώ! Και όμως, εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν σταματήσει να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους αποκτώντας και με την βούλα, δια στόματος Αλμούνια, τον χαρακτηρισμό του «μπαταχτζή».

Οι Σαμαράς και Βενιζέλος, οι οποίοι κάθε μέρα που περνά φτωχοποιούν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό οδηγώντας τον στην απόγνωση και τις αυτοκτονίες, αφού διέλυσαν την Χώρα τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι ηγούνται καταχρεωμένων κομμάτων, τα οποία οφείλουν ποσά που δεν μπορούν ουσιαστικά να επιστρέψουν. Με απλά λόγια, πρόκειται για κόμματα, τα οποία πήραν χρήματα του Ελληνικού Λαού για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων και δεν τα επιστρέφουν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------