Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

O όχλος δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι τρεις στους τέσσερις ΑΝΕΡΓΟΥΣ παραμένουν χωρίς δουλειά για 2,5 χρόνια κατά μέσο όρο και στην πλειοψηφία τους αποτελούν εργατικό δυναμικό υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis.

Σχετικά με τις ψυχολογικές επιπτώσεις , οι 9 στους 10 άνεργους αισθάνονται ανασφάλεια και φόβο, 6 στους 10 αισθήματα επιθετικότητας, 4 στους 10 διαπιστώνουν προβλήματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και μόλις 2 στους 10 δηλώνουν ότι η κατάσταση αυτή τους κάνει πιο μαχητικούς.



Με το νέο φορολογικό σε επιχειρήσεις και επιτηδευματίες καταργείται το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ, επιβάλλεται φόρος 26% από το πρώτο ευρώ και 33% για άνω των 50.000.

πολλοί επαγγελματίες θα κληθούν να πληρώσουν φόρους, οι οποίοι θα ξεπερνούν το 50% των δηλωμένων εισοδημάτων τους, καθώς τα τεκμήρια διαβίωσης θα προσδιορίζουν το ύψος του τελικού φορολογητέου εισοδήματος σε επίπεδο πολλαπλάσιο του πραγματικού.

Επιπλέον, στον τελικό λογαριασμό θα πρέπει να προστεθούν και το τέλος επιτηδεύματος των 650 ευρώ, η ειδική εισφορά αλληλεγγύης 1%-4% στα εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ και η προκαταβολή φόρου 55% για το επόμενο έτος. 

Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα. Μένει, βέβαια, κάτι ακόμη... Η άθλια ώρα που θα χειροκροτήσουμε τα κυβερνητικά/ μνημονιακά ΚΤΗΝΗ, όταν θα "μοιράσουν" το πλεόνασμα...
Το τυραννικό καθεστώς της κομματοκρατίας κατόρθωνε μέχρι τώρα να επικρατεί, τάζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ενσπείροντας τον φόβο σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------