Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μας Κλέβουν Οργανωμένα ή ΜΚΟ

ΜΚΟ ή Μας Κλέβουν Οργανωμένα 
Ένας χορός εκατομμυρίων που συνεχίζεται ασταμάτητα.
Απίστευτα ποσά για «άγνωστες» δραστηριότητες λάμβαναν εκατοντάδες ΜΚΟ.
Χρήματα του Ελληνικού λαού που μοίραζαν αφειδώς κυρίως τρία υπουργεία, το Εξωτερικών, το Πολιτισμού και το Υγείας.
Το δίκτυο αρκετών Ελληνικών ΜΚΟ (δεν τις βάζουμε όλες στο ίδιο τσουκάλι υπάρχουν και εξαιρέσεις) υποδεικνύουν ένα διεθνές πλέγμα όπου ντόπιες σπείρες με υποστήριξη κομμάτων συνδέονται με διεθνείς παράγοντες  υφαρπάζοντας χρήματα από το δημόσιο και από της Ελληνικές μη κυβερνητικές κυβερνήσεις μας οι οποίες ενέκριναν κονδύλια τα οποία πήγαιναν στις βιτρίνες ενός διεθνούς συστήματος που ονομάζονται ΜΚΟ παρότι πολλοί βροντοφωνάζαν για τη δράση του.

Οι ενστάσεις πήγανε όλες στον (β)Ρόντο. Ενδεικτικό του ύψους των χρηματοδοτήσεων που έχουν κατά καιρούς διατεθεί, το ποσόν ξεπερνά τα 180 εκατ. ευρώ. Ας σημειωθεί ότι το ποσό στην πραγματικότητα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.

Τι δουλειά είχε η αλεπού στο παζάρι;
Δεν υπάρχει κανένα κανονικό Ελληνικό κράτος όπως ισχυρίζεται το πολιτικό πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ. ΣΥΡΙΖΑ. Αφού διέφθειρε την Ελλάδα συνεχίζει ακόμα και σήμερα να υπάρχει το κανονικό παρακράτος της κλεπτοκρατίας που έχει ναρκοθετήσει τη ζωή των Ελλήνων. Σε κάθε βήμα του ο Έλληνας πολίτης πατάει τις νάρκες που του βάζουν οι λαθρολάγνοι ανθέλληνες και η ζωή του ακρωτηριάζεται.

Όταν τρώνε δεν μιλάνε!!! και το πιάτο τους κοιτάνε
Όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί. η πλήρης υπονόμευση της Ελλάδας και του λαού της. από την τεχνητή χειμερία νάρκη της μεταπολίτευσης βρεθήκαμε με ένα βήμα στο ναρκοπέδιο της τεχνητής κρίσης με αποτέλεσμα οι βρώμικες υποθέσεις να ανοίγουν 10-12 χρόνια μετά, όταν η ζημία έχει ήδη γίνει και τα λεφτά μαζί με τα λαμόγια έχουν κάνει φτερά.

Είναι προφανές ότι η ομερτά σπάει και ότι υπάρχει πλέον μικρής κλίμακας πόλεμος στα σπλάχνα της κλεπτοκρατίας.Θα πέσουν και είναι αποφασισμένοι να μας πάρουν μαζί τους εάν δεν αντιδράσουμε.
Μπίζνες Καλά Οργανωμένες
Κι όταν ο απλός και τίμιος Έλληνας ψηφοφόρος διαβάζει όλα αυτά θα αναρωτιέται: Γιατί δεν έκανα κι εγώ μια ΜΚΟ για την προστασία της αθηναϊκής λεοπάρδαλης, έστω κι αν δεν υπάρχει τέτοια (νο προβλεμ); Ή για τον βάτραχο της Τασμανίας ή την αποναρκοθέτηση της Ελβετίας που δεν έχει δει ποτέ πόλεμο;

Όλη η Ελλάδα μια ΜΚΟ για τους βολεμένους, τα λαμόγια, τους ανθέλληνες, τους λαθρολάγνους και τους ξεπουλημένους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------