Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στα βήματα τοy τιμημένου ΚΚΕ βαδίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ

Η διεύθυνση της Αυγής του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενη οικονομικές δυσκολίες όπως όλοι οι κόκκινοι καπιταλιστές, αποφάσισε να προχωρήσει στην μείωση των μισθών των εργαζομένων στην εφημερίδα κατά 20%.


Έχει ήδη συγκροτηθεί μια 5μελής επιτροπή εργαζομένων για να διαπραγματευτεί τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η μείωση των μισθών του προσωπικού, για να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από τον περιορισμό του μισθολογικού κόστους κατά 20%.

Παράλληλα έστειλε επιστολή με την οποία ζητάει από την ΕΣΗΕΑ να εγκρίνει τη μείωση κατά 20% των αποδοχών και των δημοσιογράφων, που εργάζονται στην Αυγή.

 Η  εφημερίδα που εκφράζει τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται οικονομικές δυσκολίες. Πληροφορίες  αναφέρουν ότι ήδη οι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν μείωση του μισθού τους κατά 10%!!!! αλλά το ζητούμενο από την διεύθυνση της Αυγής είναι τουλάχιστον  20%.

Στους εργαζόμενους οφείλονται ήδη μισθοί τριών μηνών!… και έπονται σύμφωνα με πληροφορίες απολύσεις μετά της εκλογές βεβαίως-βεβαίως.

 Τι δεν καταλαβαίνεται;;;
Μήπως ήρθε η ώρα η  Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, το ΠΑΜΕ κλπ να βγάλουν καμία ανακοίνωση και να πάνε με πανό και ντουντούκα καμία βόλτα από την Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν τους εργαζόμενους να μην δεχτούν τις μειώσεις μισθών να διεκδικήσουν με απεργίες, στάσεις εργασίας, καταλήψεις, κλείσιμο της πόρτας της εφημερίδας, και πορείες, επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας !!!! για το 2014, διατηρώντας το σύνολο των δικαιωμάτων τους !!! , χωρίς καμιά περικοπή σε μισθούς ή άλλα δικαιώματα !!!. και μία έστω μικρή αύξηση 5%.


 Είναι ποτέ δυνατόν αυτοί οι αριστεροί οπορτουνιστές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να μας σώσουν μειώνοντας τους μισθούς των εργαζομένων τους, να βάλουν «τέρμα στη λιτότητα» και να αυξήσουν τους μισθούς των εργαζομένων των άλλων καπιταλιστών;
 Διαδηλωτές στη Βραζιλία προσφέρουν τούρτα σε έναν αξιωματικό για τα γενέθλιά του
 – Βραζιλία, 2013

Καλή εβδομάδα σε όλους

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------