Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Το σύστημα ... και οι δεξιές αξίες του ΣΥΡΙΖΑ στα "μαγαζία" του

Ιδού η Ρόδος ιδού και ο ........ΣΥΡΙΖΑ
Είναι γνωστό πως το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή» προτίθεται να προχωρήσει σε μείωση μισθών κατά 20%. Προς τούτο είχε συγκροτηθεί πενταμελής επιτροπή εργαζομένων προκειμένου να διαπραγματευτεί με την διοίκηση τον τρόπο που θα γίνει η μείωση μισθών (ωραίοι κομμουνιστές καμία αντίδραση) ώστε να επιτευχθεί ο περιορισμός του μισθολογικού κόστους που επιθυμούσε η Κουμουνδούρου. 

Έχουν καμία σχέση όλα αυτά με τα λαϊκά συμφέροντα;
Η διεύθυνση της "Αυγής" με τη σειρά της έστειλε επιστολή στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με την οποία ζητάει από την Ένωση να εγκρίνει τη μείωση κατά -20% των αποδοχών των δημοσιογράφων, που εργάζονται στο πρωινό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση της ΕΣΗΕΑ καθώς στο παρελθόν η Ένωση ποτέ δεν αποδέχτηκε ανάλογο αίτημα και είχε αντιδράσει σε παρόμοιες περιπτώσεις - κι ας είχε κάποτε προτείνει ο Σόμπολος να υπογράψουν από μόνοι τους οι δημοσιογράφοι συμβάσεις με μειωμένους μισθούς κατά 15% σε όλα τα «μαγαζιά».

Οι αριστεροί επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ που θα σώσουν την Ελλάδα, άρχισαν το μπλα-μπλα με τα εντεταλμένα παπαγαλάκια τους για να καταφέρουν ένα ακόμα πλήγμα στους εργαζομένους της εφημερίδας «Αυγή».

Αδιαφορούν για το νέο υπόδειγμα του δημοκρατικού σοσιαλισμού που πρέπει να δημιουργηθεί με βάση τις "αξίες" της αριστεράς. Γι΄αυτό να προχωρήσουν άμεσα στην «Αυγή» σε επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το 2014, διατηρώντας το σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζομένων, χωρίς καμιά περικοπή σε μισθούς ή άλλα δικαιώματα. και μία έστω μικρή αύξηση 15% για να αντισταθμιστούν οι απώλειες εισοδήματος και ακόμα να δεσμευτεί η εργοδοσία της εφημερίδας ότι μετά της εκλογές δεν θα προχωρήσει σε απολύσεις.

Έτσι είναι σύντροφοι, δώστε αυτά που ζητάτε να δώσουν οι άλλοι καπιταλιστές. Όχι μόνο λόγια για την κουτάλα και για να βολέψουμε κανέναν κοπρίτη σε κανένα υπουργείο και καμία ΜΚΟ με μερικά εκατομμύρια που τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Καταλάβατε σύντροφοι;;;;????????


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------