Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η Ελλάδα στενάζει κάτω από την μπότα της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα η χώρα δέχεται βίαιη εσωτερική επίθεση από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.και τα διορισμένα τσιράκια τους σε υπουργεία και φορείς του δημοσίου, που ναι μεν εξελέγη από τον Ελληνικό λαό, όμως δεν έχει πλέον καμία δεδηλωμένη γιατί στο προεκλογικό της πρόγραμμα δεν είχαν γνωστοποιηθεί στους πολίτες, ούτε στο ελάχιστο, οι πολιτικές αποφάσεις που παίρνει.

Η Ελλάδα πένεται, η χώρα και ο λαός της εξαθλιώνεται, αυτοκτονεί, η μικρομεσαία τάξη διαλύεται βλέποντας με τρόμο τον αποικισμό της χώρας από τα "ταξικά μας αδέλφια" κατά ΚΚΕ πλευρά.

Ο λαός μας εάν συνεχισθεί αυτή η συνεχιζόμενη και αυξανόμενη εξαθλίωση, θα ψάχνει την τροφή του στα σκουπίδια

Αυτή η ανίκανη, και επικίνδυνη κυβέρνηση με την υπογραφή της ετοιμάζετε να ξεπουλήσει εθνική περιουσία, ιδρώτα και αίμα του ελληνικού λαού στους ξένους και να εκχωρήσει τα αεροδρόμια, τις αερομεταφορές, την Εθνική κυριαρχία, ετοιμαζόμενη να χαρίσει ακόμα και το μεγαλύτερο λιμάνι της μεσογείου τον ΟΛΠ για να συντηρήσει τον κομματικό της στρατό που διόρισε στο δημόσιο..

Το 51% του ΟΛΠ είναι πρόθυμη 
να πωλήσει η ελληνική κυβέρνηση. 
Η νέα προσφορά θα σταλεί στους
ενδιαφερόμενους στα μέσα της 
επόμενης εβδομάδας.

Η πώληση του 51% είναι ένας συμβιβασμός που όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να δεχθούν, σπεύδει να προσθέσει ένας ακόμη Έλληνας αξιωματούχος.

Η «λίστα» των αγοραστών περιλαμβάνει τους ομίλους Cosco, APM Terminals (ιδιοκτησίας της A.P. Moller-Maersk), Ports America και International Container Terminal, με τους δύο πρώτους να εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι. Η Cosco διαθέτει ένα ακόμη πλεονέκτημα με δεδομένο ότι, ήδη, έχει στην κατοχή της δύο terminals στον ΟΛΠΟΛΠ.

Όταν ξεσπάσει εις βάρος τους η οργή του εξαπατημένου Ελληνικού λαού, να δούμε που θα βρουν τρύπα να κρυφτούν οι σκληροί διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει, 
είναι ο ρατσισμός εναντίον του Ελληνικού λαού.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------